Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesom 9éves fiú én 14 lány....

A tesom 9éves fiú én 14 lány. Nálunk 4gép van abbol csak kettőt használhatunk de az egyik elromlott igy csak az enyémet lehet használni. A tesom meg elé ül és nem adja át. Már szinte mindent próbáltam, megponosztam stb. Hogy tudnám lekoptatni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 08:08
 1/7 A kérdező kommentje:

megpofoztam.

Ja és ha elveszem a cuccát szol anyáéknak.

És engem szidnak le.

2015. aug. 24. 08:13
 2/7 anonim válasza:
37%
Kapcsold ki előle és ne engedd hogy visszakapcsolja.
2015. aug. 24. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
Nagy problémáid vannak...
2015. aug. 24. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Boot jelszo :-)
2015. aug. 24. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Jelszavazd le a BIOS-t, és a Windowst is. Hozz létre neki egy külön felhasználót, amit lekorlátozol, pl. megtiltod a játékokat meg ilyenek, és állíts be időkorlátot is :) Ezeken a feladatokon végigvezet téged a windows, úgyhogy nem nehéz. Vezérlőpult -> felhasználói fiókok. Ha Linuxod van, akkor hasonlóan csináld
2015. aug. 24. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
jelszó és csak akkor engeded oda a géphez ha te már mindent megcsináltál a gépen :P a szülők meg mondhatnak akármit az akkor is a te géped, szerezzenek be egy újat öcsikének ha annyira fontos
2015. aug. 24. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
már csak 8 nap és vége s zünetnek és nem lesznek ekkora próblémáid :D
2015. aug. 24. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!