Mit csináljak ha nincs itthon tesóm?
Szokd meg.
A tesód él, nem halt meg, tudtok kommunikálni így is telón, neten. Meg tanulj, ha kell pluszban, járj valami sportra, foglald le magad.
Hát én tudom mit érzel, hasonló a kapcsolatom a tesómmal.
Az öcsém és köztem csak 3 év a különbség, családi okok miatt mégis én neveltem, anyja helyett anyja voltam/vagyok. Kb 7-8 éves kora óta van így. Aztán amikor én tini lettem és haveroztam ő is a társaság része lett. Onnantól kezdve együtt buliztunk, mindent megbeszéltünk. Olyan mintha legjobb barátok lennénk, de ha kell akkor előjön belőlem az anyatigris. Ő ma már 19 éves, dolgozunk mindketten. Egy háztartásban élünk, de minden este egy cigi mellett átbeszéljük a napunkat. Megvan a saját társasága, nekem is az enyém. De közösen is 'bandázunk', szóval megmaradt ettől ez a haver-tesós kapcsolat.
Viszont most lenne nekem lehetőségem elköltöznöm párommal, de 200km-re tesómtól. Nem szeretném itt hagyni egyedül. De közben tudom, hogy nem lenne egyedül, nagyon jó barátai vannak. Itt szerintem inkább nekem nehezebb az elszakadás, hiszen hosszú évekig én gondoskodtam róla.
Szóval szerintem neked is jót tenne, ha találnál olyan barátot/barátokat akik mellett önmagad lehetsz. Ez nem könnyű, sőt...
Lehet, hogy szerelmet is könnyebb találni, mint őszinte barátokat.
22L
A 3-al feljebbi válaszküldövel egyetertek- a kiverés nagyon sokat tud segiteni
de most komolyan, ez van nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!