Mit csináljak, ha a 11 éves öcsém idegesítő?
Ráadásul teljesen hülye és bármiről képes úgy beszélni, mintha mindenkinél jobban tudná. Ráadásul olyan ciki, hogy teljesen menőnek hiszi magát azzal, hogy nagyfiút játszik. Egyszer a kocsinknak valami baja lett és a TV-ből hallott szavakkal akarta megmondani, hogy mit kell csinálni mikor teljesen más volt a gond és amit tenni kellett.
Ha én új dologba kezdek mondjuk eljárok ismerkedni valahová akkor ő jön utánam és teljesen leéget és ciki módon játsza a nagyfiút és szológat bele.
Ha meg valami hülyeséget csinálok akkor ő akarja megmondani, hogy mit kell tennem. Ráadásul megpróbálja elolvasgatni a Facebook üzeneteimet, ha meg visszavágásból én elkezdem az övét akkor csak azt látom hogy vagy csúnya szavakat használva chatel valakivel vagy egy ronda lánnyal ismerkedik és büszkén mutatta, hogy hogyan kezdte a chatelést:
-Szia!
-Szia!
-Van barátnőd?
-Nincs
-Lehetek?
Ez aztán az ismerkedés 😂
Nem mondom, hogy én 11 évesen nekem nem voltak hibáim, de neki már alapból ilyen a személyisége... Az én zenéimet ami nem tetszik neki még akkor sem hallgathatom, ha ő nem hallja, de viszont az ő számait üvölteti, mintha mindenki azt akarná hallgatni
Én most 17 éves vagyok és az anyuék gyakorta dicsérik meg. Mikor én 11 évesen csak különc voltam(nem beszéltem csúnyán,nem voltak beképzelt csak másképpen láttam a világot csupán érdekeltek a háborús dolgok meg ilyenek) és kaptam a pofonokat és a leüvöltéseket ő meg anyu-apu kedvence és akkoriban nekem jobb jegyeim voltak sokkal...
Várj egy évet, és akkor már nem lesz 11 éves.
:-)
Én vagyok olyan közel a középsulitól, hogy ne kelljen 😄
Meg attól, mert még nem látom a problémát attól még ott van a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!