Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van valami jó módszer amivel...

Van valami jó módszer amivel távol tudom tartani az öcsémet és a haverjait a szobámtól?

Figyelt kérdés

A parfüm nem vált be.

A komolyzene sem, sőt semmilyen zene nem vált be.

A kulcsom elveszett. Nem találom.

Ma átjöttek az öcsém haverjai hozzánk és EGYETLEN kérésem volt hozzájuk:

Hogy ne jöjjenek a szobámba!!!!!!!!!!!!!!

Erre mikor elmentem a szobámból (csak a kutyát simogattam meg, kb 3 perc volt) ők bementek oda és felforgatták az EGÉSZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan érzés volt amilyen nálam még sose volt:

Legszívesebben szétvertem volna őket a ventilátorom fém nyelével.

Legalább a könyveimet hagyták volna békén mert az örök haragot jelent nálam!!!!!!!!!!!!!

Szóval aki tud valami módszert erre az legyen olyan jó és közölje velem.

Köszönöm!

2015. aug. 24. 13:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Zárcsere???
2015. aug. 24. 13:35
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

1.)

beszélj szüleiddel

2.)

cseréld le a zárat

nem nagy ördöngősség

csavarhúzó kell, semmi más

kiszereled, leméred (széle, hossza, magassága), esetleg lefotózod

visszaszereled

elmész a gazda/vasboltba, megmondod mit milyet mekkorát szeretnél

hazamész, kicseréled

3.)

lesben állsz, és mikor bemennek, rájuk rontasz vizes felmosóval, és üvöltve csapkodsz, eszelős legyél olyan amilyen egyébként soha nem vagy

pl.: takarodjatok kifelé a büdös 3,14csába, rohadjatok meg, akartok még akkor gyertek máskor is

(bár ez elsülhet viszafelé is...)

2015. aug. 24. 13:37
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
2015. aug. 24. 13:37
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Cseréld le az öcsédet! :-)
2015. aug. 24. 13:44
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Legalabb zajlik az elet :)))

Hivd at valamelyik baratnodet es mondjatok azt az ocsinek es a haverjainak, hogy annyira ehesek vagytok, hogy mindjart megeszitek Oket ... aztan fogocskazzatok egy kicsit :) Magyarul: foglalkozz kicsit tobbet az ocseddel!

2015. aug. 24. 13:46
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is zárat cserélnék. Vagy te is menj be az öcsédhez és amíg nálad randalírozik dobálj szét mindent nála még jobban:)
2015. aug. 24. 13:58
 7/20 anonim ***** válasza:
A zárcserén kívül meg lehetne próbálni, hogy te mész be az ő szobájába, és ugyanazokat a dolgokat csinálod ott, mint amiket ő csinál nálad. Talán rájön, hogy nem poénos a viselkedése.
2015. aug. 24. 14:05
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is zárcsere,vagy még olcsóbb megoldás amit a nyilvános wc-kre szoktak felszerelni belülről,ilyen tolhatós retesz(De ezt csak belülről tudod bezárni magadra)

egyébként meg szólj a szüleidnek,hogy ma öcséd és a haverjai felforgatták a szobádat,pedig direkt kérted,hogy ne menjenek be és ne motozzanak.

lehet árulkodás meg minden, de engem is zavar,még akkor is ,hogyha nincsen semmi titkos a szobámban.

2015. aug. 24. 14:31
 9/20 A kérdező kommentje:

A zárcsere nem jöhet szóba mert anyumék nem engedik és azt mondják hogy:

Jajj ők még kicsik, ne haragudj rájuk!

Vagy ugyanezt egyes számban mikor csak ő ront a szobámba.

(Hát szerintem rohadtul nem kicsi mert 11 éves. Én 11 évesen már rég kiolvastam a Harry Potter összes kötetét és már akkor kitűnő tanuló voltam szóval ne mondják nekem hogy kicsi)

De azért köszönöm a válaszokat :)))

2015. aug. 24. 16:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Es te 15 eves vagy? ( a felhasználó nevedbol gondolom :D )
2015. aug. 24. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!