Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van valami jó módszer amivel...

Van valami jó módszer amivel távol tudom tartani az öcsémet és a haverjait a szobámtól?

Figyelt kérdés

A parfüm nem vált be.

A komolyzene sem, sőt semmilyen zene nem vált be.

A kulcsom elveszett. Nem találom.

Ma átjöttek az öcsém haverjai hozzánk és EGYETLEN kérésem volt hozzájuk:

Hogy ne jöjjenek a szobámba!!!!!!!!!!!!!!

Erre mikor elmentem a szobámból (csak a kutyát simogattam meg, kb 3 perc volt) ők bementek oda és felforgatták az EGÉSZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan érzés volt amilyen nálam még sose volt:

Legszívesebben szétvertem volna őket a ventilátorom fém nyelével.

Legalább a könyveimet hagyták volna békén mert az örök haragot jelent nálam!!!!!!!!!!!!!

Szóval aki tud valami módszert erre az legyen olyan jó és közölje velem.

Köszönöm!

2015. aug. 24. 13:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem, az a szerencseszámom :)

14 vagyok

2015. aug. 24. 16:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Fenyegesd meg ha megint bemeg a szobádba fel raksz róla cikis (pl.:babakori fürdős, alvós, gáz ruhás stb.) képeket a netre, vagy mutass ilyen képeket a haverkainak róla.
2015. aug. 24. 17:46
 13/20 A kérdező kommentje:

Júújj ez jó ötlet! :D

Köszi!

2015. aug. 24. 17:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Hat, en is ki lennek akadva nem kicsit!! Mifele degeneralt ocsed van neked? Elmondasz valamit es csak azert sem erti meg?? Hany eves egyaltalan? Verd ossze ha nem tanuls a szepszobol a h*lyegyerek! De komolyan, ha a beszed nem er semmit, meg szuleid re sem hallgat akkor csak a fizikai fenyites lehet a jarhato ut.
2015. aug. 24. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Bocsi, most olvastam el a kommenteket. Latom a orotokat :)
2015. aug. 24. 18:24
 16/20 anonim ***** válasza:
22%

"Én 11 évesen már rég kiolvastam a Harry Potter összes kötetét"

Hahahahaha!!!!!! Ne haragudj, de ezen olyan jót nevettem XD

2015. aug. 24. 19:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Mi olyan vicces ezen?
2015. aug. 24. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem az öcséddel van a baj, mert 11 évesen az ember még azt csinálja, amit a szülők megengednek neki. Meg kellett volna nevelni a gyereket. Ez a "jaj, még kicsi, ne haragudj rá" ugyanaz a baromság, mint a "te vagy a nagyobb, legyél te az okosabb". (Ismertem egy srácot, akinek az öccsét nagyon ajnározták a szülei azzal, hogy "ő a kicsi", és az öcsi ezzel durván vissza is élt. A srác a mai napig nem áll szóba az öccsével, annyira megutáltatták vele gyerekkorban. A te szüleid is ezt akarják elérni?)

Javaslom, hogy csinálj egy kisebb rendetlenséget a szüleid szobájában, védekezz azzal, hogy te még kicsi vagy (elvégre hozzájuk képest az vagy), aztán ha nem fogadják el ezt mentségnek, szembesítsd őket azzal, hogy ugyanezt csinálják veled.

2015. aug. 25. 16:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mi a helyzet?Amúgy ha a szülő tudta nélkül cserélnéd ki az zárat?Nem nagy dolog és ha már ki van cserélve a zár,már nem tehetnek semmit a szülők,mert már megvan és nem hiszem,hogy ezért annyira mérgesek lennének rád.És így már lehetne zárni a szobádat is.
2015. aug. 31. 13:39
 20/20 anonim válasza:

#16:

Én sem értem mi olyan vicces ezen. Ha egy családban a nagyobb gyerek 11 évesen már értelmes volt, és valószínűleg azért kitűnő, mert a szülei is közre játszottak, akkor kedves kisöcsi miért ilyen? A szülőknek őt is nevelni kéne. Nekem átjött amit a kérdező mondani akart ezzel, nem értem te mit nem értesz -.-

2015. szept. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!