Van valami jó módszer amivel távol tudom tartani az öcsémet és a haverjait a szobámtól?
A parfüm nem vált be.
A komolyzene sem, sőt semmilyen zene nem vált be.
A kulcsom elveszett. Nem találom.
Ma átjöttek az öcsém haverjai hozzánk és EGYETLEN kérésem volt hozzájuk:
Hogy ne jöjjenek a szobámba!!!!!!!!!!!!!!
Erre mikor elmentem a szobámból (csak a kutyát simogattam meg, kb 3 perc volt) ők bementek oda és felforgatták az EGÉSZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan érzés volt amilyen nálam még sose volt:
Legszívesebben szétvertem volna őket a ventilátorom fém nyelével.
Legalább a könyveimet hagyták volna békén mert az örök haragot jelent nálam!!!!!!!!!!!!!
Szóval aki tud valami módszert erre az legyen olyan jó és közölje velem.
Köszönöm!
Nem, az a szerencseszámom :)
14 vagyok
Júújj ez jó ötlet! :D
Köszi!
"Én 11 évesen már rég kiolvastam a Harry Potter összes kötetét"
Hahahahaha!!!!!! Ne haragudj, de ezen olyan jót nevettem XD
Itt nem az öcséddel van a baj, mert 11 évesen az ember még azt csinálja, amit a szülők megengednek neki. Meg kellett volna nevelni a gyereket. Ez a "jaj, még kicsi, ne haragudj rá" ugyanaz a baromság, mint a "te vagy a nagyobb, legyél te az okosabb". (Ismertem egy srácot, akinek az öccsét nagyon ajnározták a szülei azzal, hogy "ő a kicsi", és az öcsi ezzel durván vissza is élt. A srác a mai napig nem áll szóba az öccsével, annyira megutáltatták vele gyerekkorban. A te szüleid is ezt akarják elérni?)
Javaslom, hogy csinálj egy kisebb rendetlenséget a szüleid szobájában, védekezz azzal, hogy te még kicsi vagy (elvégre hozzájuk képest az vagy), aztán ha nem fogadják el ezt mentségnek, szembesítsd őket azzal, hogy ugyanezt csinálják veled.
#16:
Én sem értem mi olyan vicces ezen. Ha egy családban a nagyobb gyerek 11 évesen már értelmes volt, és valószínűleg azért kitűnő, mert a szülei is közre játszottak, akkor kedves kisöcsi miért ilyen? A szülőknek őt is nevelni kéne. Nekem átjött amit a kérdező mondani akart ezzel, nem értem te mit nem értesz -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!