Szerintetek ciki lenne a tesómról egy képet kirakni facebookra?
Figyelt kérdés
5 éves. és készült róla egy nagyon jó kép amit kiszeretnék rakni. csak nem tudom nem lenne e kicsit gáz a tesómról képet kirakni. (13L)(bocsi a rossz kategória miatt)2015. aug. 30. 13:58
11/12 anonim válasza:
Tedd ki nyugodtan, ha anyud megengedi. Én mindig örömmel látom, ha egy kamasz nem csak arra használja a facebookot,hogy pózoljon rajta, hanem ha pl kiteszi a kiatesóját, mert aranyos és szereti. Nekem ez olyan menõnek hat. :)
12/12 anonim válasza:
Akkor hajrá :D én mondjuk mindig olvadozom, ha meglátok egy nagytesót ahogy imádja a hugit-öcsit, mert nekem is vannak gyerekeim, és öröm látni a testvéri szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!