Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Havonta teszek fel egy kepet...

Havonta teszek fel egy kepet a facebookra, ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Sok ismerosom majdnem minden heten tesz fel valami kepet facebookra. De mivel en nem vagyok az a tipus, aki minden egyes kavezoba indulas/egyetemre indulas/pizzazas stb elott ellovok par kepet. Mig masnak tobb szaz kepe van fenn, nekem addig vagy 10 db. Ezaltal kozben ugy is erzem magam, mintha szurke kiseger lennek.

21L

2014. ápr. 24. 17:10
 1/10 anonim ***** válasza:
inkább csak szimplán normális vagy. az a halálom, mikor valaki naponta 5képet rak fel és mindegyik ugyan olyan.
2014. ápr. 24. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Most viccelsz? Én kb. fél évente :D
2014. ápr. 24. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így pont jó, én is kb 6 képet töltöttem fel idén.
2014. ápr. 24. 17:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak kozben azt erzem, hogy en vagyok debil, hogy alig vannak fenn kepeim, mig mas rengeteg "selfie"-t csinal magarol, igy vigyorog, ugy vigyorog. Irnak neki kommenteket, like-oljak a kepeit, es valoszinuleg menobb is.
2014. ápr. 24. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Senkit nem akarok megbántani, de aki naponta ezer képet feltölt magáról az nem menő, hanem p*csa. Ennyi.
2014. ápr. 24. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
A selfie meg különösen irritáló, ráadásul az tényleg az a kategória hogy csak a készítője látja másnak, pedig egyforma mind a 100 kép. Én kicsit öregebb vagyok, az én ismerőseim szerencsére ilyen képekkel nem árasztanak el, de van az a kategória, aki meg a gyerekeiről rak fel napi 25 képet (nem viccelek, tényleg ennyi). Azt megértem hogy a nagyszülőknek szeretné mutogatni stb, de akkor tegye fel egy család csoportba, vagy korlátozott megosztással... én azt a havi kb egy képemet is úgy teszem fel hogy csak a család lássa.
2014. ápr. 24. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
en nekem 2 eve ugyanaz a profilkepem:D
2014. ápr. 24. 19:16
 8/10 pinkpancser ***** válasza:
Kevés a havi 1? Én még az elsőt se raktam fel :)
2014. ápr. 24. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem még mindig nincs profilképem :D pont leszarom.
2014. ápr. 24. 22:19
 10/10 anonim válasza:
Én is kb. így szoktam. :) Szerintem pont elég, rosszul vagyok, ha valaki akár szép, akár csúnya, azt hiszi ő a világközepe, minden róla szól. Pláne mikor jön a kacsaszáj meg a derékfájás stb... Tehát ez így tök normális és szerintem nem azzal leszel menő, ha napi hatszázat posztolsz... Inkább arra törekedj, hogy ne ilyen sablon, átlagos képeket rakj fel, amin ugyanúgy nézel ki. Inkább azokat amik nagyon jól sikerültek és akkor nem csak a kacsákéra és a facebokk mániásokéra fognak rákattintani.! ;)
2014. ápr. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!