Szerintetek ciki lenne a tesómról egy képet kirakni facebookra?
Figyelt kérdés
5 éves. és készült róla egy nagyon jó kép amit kiszeretnék rakni. csak nem tudom nem lenne e kicsit gáz a tesómról képet kirakni. (13L)(bocsi a rossz kategória miatt)2015. aug. 30. 13:58
2/12 anonim válasza:
szerintem nem gáz, az én fiam is "szelfizik" néha a 3 éves húgával :)
3/12 A kérdező kommentje:
De csak simán róla. hogy én nem vagyok benne a képbe.
vagy arra gondoltam csinálok egy olyan képet amibe én is benne vagyok.
2015. aug. 30. 14:03
4/12 anonim válasza:
szerintem rakj ki nyugodtan, adhatsz hozzá címet is.:)
5/12 anonim válasza:
Jaj, dehogyis gáz! Rakd ki nyugodtan, szerintem aranyos! :) (és nem szülő vagyok, hanem egy 18 éves lány)
6/12 anonim válasza:
Szerintem se gaz, csak irj hozza valami cimet. Vagy je irj. Aki ismer az gondolom teged is, aki nem az meg majd megkerdezi ki o es te megirod:-).
Vegul is a szulok is nap mint nap tesznek ki csak a gyerekeikrol fotot, amin ok nincsenek rajta. Ez pont ugyanolyan. :-)
7/12 A kérdező kommentje:
Rendben akkor kirakom!:) köszönöm
2015. aug. 30. 14:17
8/12 A kérdező kommentje:
Elég egy sziv meg egy emoji vagy valami szöveget is írjak hozzá?
2015. aug. 30. 14:19
9/12 anonim válasza:
Annyit fűznék hozzá, hogy anyudékat meg kéne kérdezi, ők mennyire szeretnék, hogy a kicsi megtalálható legyen az interneten, és ha semmi kivetnivalójuk, akkor oké.
10/12 A kérdező kommentje:
Anya megengedte.
meg sok távolabb élő rokonom szerintem örülni is fog a képnek:)
2015. aug. 30. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!