Nem normális a tesóm, mit csináljak vele? Halál ciki amit művel.
Én 15 éves vagyok, a nővérem 21.
Megtetszett neki az egyik barátom aki velem egykorú 16 éves.
Halál cikisen viselkedik, ha jönnek át hozzám akkor kicsipi magát, ha megyünk el valahova akkor tuti hogy felbukkan ő is ott.
Múltkor mikor bulizni voltunk akkor a nővérem is ott volt, ott úgy rámászott hogy már csókolóztak is.
Próbáltam már vele beszélni, hogy nagyon ciki ez az egész ő felnőtt nő a barátom meg csak tini. Oké, hogy nem 16nak néz ki meg a gondolkodása sem gyerekes de akkor is.
Valaki segítsen! !!
Hagyd rájuk, komolyan. Idővel ez is lezajlik. Nincs ráhatásod nővéred tetteire, ahogy mondod, ő "felnőtt" te pedig "tini", ha már ezt a szópárt használjuk. Majd eldönti ő, mit akar. Ha játszanak egymással - na és? Kettejüknek kell lezavarni ezt, nem neked.
A cikizőket meg küldd el a búsba, nekik is meg lehet mondani, hogy te és a nővéred bizony külön egyének vagytok, a vérségen kívül semmi nem köt össze.
Érdekes, hogy ha egy 15 éves lány jön össze egy 20 éves, 25 éves, sőt, akár 30-as pasival, azzal semmi gond nincs, az tök normális, meg jaj de szerelmesek, hagyja őket mindenki boldogan élni, de ha a fiú a fiatalabb akkor az már mindjárt furcsa meg durva meg vicces egyeseknek...
Egyáltalán nem olyan nagy közöttük a korkülönbség, hogy ezen problémázni kelljen. Ha tetszenek egymásnak, hát miért ne lehetnének együtt? Akik cikizik őket meg szekálnak, azok egész egyszerűen csak irigykednek mások boldogságára. De neked a legkevésbé sem kell az ilyenek véleményével foglalkozni, pláne, hogy nem a te kapcsolatodról van szó, hanem a testvéredéről.
Nehogy már a saját tesódat szégyelld, csak mert idióta haverjaid vannak...
Érdekes, hogy ha egy 15 éves lány jön össze egy 20 éves, 25 éves, sőt, akár 30-as pasival, azzal semmi gond nincs, az tök normális
marhara nem normalis eset ez sem...
kerdezo, a tesod meg agyilag 16 eves szinten van, majd konovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!