Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legcikibb dolga szex közben? Csak normális válaszokat kérek!
Mikor 3 vibri volt bennem, a szemem bekötve, szám betömve és leragasztva, kezem-lábam kikötözve, meztelenül feküdtem az ágyon. Mikor ki akartam magam szabadítani, az ollóm leesett az ágyról, így vagy 4 órán keresztül úgy voltam, mire a szüleim hazajöttek és hoztak magukkal valami vendéget is. Persze a szobám ajtaja tárva nyitva volt. Hát, mondhatni megkaptam a magamét... Azóta óvatosabb vagyok, ha ehhez van kedvem.
17/L
Amikor ránk nyitott a pasim apja.
Én azzal szembesültem akkor, hogy a magyartanárom fiával járok, ő meg azzal, hogy a fia biszex...
Egyszer egy pózváltásnál véletlenül fejbe rúgtam a srácot, és ha ez nem lett volna elég, ugyanazon az éjszakán leestünk az ágyról is.
25/L
Budára tartottam épp autót vezetve, és a lány aki velem volt, nem bírt várni míg megérkezünk...szépen majszolta a rudat. Ezzel még annyira nem is lenne problem. Viszont egy biciklis majdnem kijött elém, elrántottam a kormányt. Szegény lányt meg amúgy rendesen fejbekönyököltem, aki ijedtében jól megharapott...én meg ordítottam egyet. :)))
Így visszagondolván röhögök rajta, de akkor nem volt vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!