Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt életetek legcikibb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életetek legcikibb dolga szex közben? Csak normális válaszokat kérek!

Figyelt kérdés

2015. jún. 21. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Mikor 3 vibri volt bennem, a szemem bekötve, szám betömve és leragasztva, kezem-lábam kikötözve, meztelenül feküdtem az ágyon. Mikor ki akartam magam szabadítani, az ollóm leesett az ágyról, így vagy 4 órán keresztül úgy voltam, mire a szüleim hazajöttek és hoztak magukkal valami vendéget is. Persze a szobám ajtaja tárva nyitva volt. Hát, mondhatni megkaptam a magamét... Azóta óvatosabb vagyok, ha ehhez van kedvem.

17/L

2015. jún. 21. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán amikor apósjelöltem ránk nyitott a vasárnapi ebéd előtt. Más íze volt a levesnek. :)
2015. jún. 21. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Amikor ránk nyitott a pasim apja.

Én azzal szembesültem akkor, hogy a magyartanárom fiával járok, ő meg azzal, hogy a fia biszex...

2015. jún. 21. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy pózváltásnál véletlenül fejbe rúgtam a srácot, és ha ez nem lett volna elég, ugyanazon az éjszakán leestünk az ágyról is.

25/L

2015. jún. 21. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Budára tartottam épp autót vezetve, és a lány aki velem volt, nem bírt várni míg megérkezünk...szépen majszolta a rudat. Ezzel még annyira nem is lenne problem. Viszont egy biciklis majdnem kijött elém, elrántottam a kormányt. Szegény lányt meg amúgy rendesen fejbekönyököltem, aki ijedtében jól megharapott...én meg ordítottam egyet. :)))

Így visszagondolván röhögök rajta, de akkor nem volt vicces.

2015. jún. 21. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Amikor engem szopot acsajom és ránk nyitot a huga és azt mondtuk neki kígyó mérget szivot ki belölem
2015. jún. 23. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A pasi mondta hogy a hasamra szeretne elvezni, es amikor vertem neki ugye, nem szolt hogy mikor fog elmenni, es ugy tartottam pont a farkát, hogy a hasam helyett az arcan landolt az ondó. :DDD Reggelig rohogtem rajta, es meg most is mikor eszembe jut.
2015. júl. 10. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!