Normalis, hogy bar kulon lakom, neha szuksegem van anyukam segitsegere? Nem ciki?
:) :) :)
Ez aranyos..
Ha anyukádat ne zavarja, akkor nem baj
Csak figyelj,mmert ha olyan típus rászokik, és amikor már megy minden akkor is menni fog, amikor nem akarod..
Szerintem egyébkent nem tud annyira elmaradni,mhogy azon hétvégén valakinek be kelljen segíteni( kiveve ha gyerek van, és mellette beteg,nterhes az ember, vagy akármi
A munka, a porcica megvárja míg belejössz/ pedig jó lenne ha lelépnének mi?/
Szerintem neked kelene. Eldöntened,mhogy egyedül csinálod, hisz tenyleg nem támaszkodhatsz mindig anyukádra, ha ő engedi sem.
Mert egyszer-egyszer ok.. De hétvégente.. Az nm egyszer-egyszernek hangzik..
Nekem sem mindig egyszerű, de sosemgondoltam,mhogy telefonos segítségen kívül mast is elvárják, sőt én megyek hozzá a kezdetektől, p( 6 szor akkora a ház) persze nem takarítani, de tuti ha már ott vagyok besegítek a régi időkre.. Ő egy rakat fiura pakol, akiket nem sikerült rendre szoktatni..
Mi marad el, és mi nemszokott menni?
Probald ki ezt: [link]
Nekem nagyon sokat segitett. Hidd el, belejossz hamar, csak meg nincs meg a sajat rutinod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!