Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ehhez van joga egyáltalán a...

Ehhez van joga egyáltalán a tesómnak?

Figyelt kérdés

Kaptam egy TV-t ballagásomra mamától (apukám anyukájától, szüleim elváltak, tesóm a nevelőapámtól van) És azg mondta, hogy az CSAK AZ ENYÉM! De mindig tesóm néz TV-t, Nekem oda se adja a távirányítót, Volt, hogy elvitte magáva l a távirányitót csak hogy ne nézzek TV-t. Ezt elmondtam anyáéknak, de azt mondták, hogy ki van nyílva a csipám, ne veszekedjek tesómmmal, mert én szeretnèk TV-t nézni. Meg még egy Forma-1-es törölközőt kaptam (annyira szeretem, hogy az nekem szinte már "szent"). Azt meg összeakarta firkàlni. Tesóm 8 éves

14/F

2015. aug. 27. 18:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
31%
De azért remélem szereted is kicsit és büszke vagy rá ha ilyen jó helyet ért el. Tudod a család az ami mindig ott van akkor is ha ők bántanak a legjobban,
2015. szept. 2. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!