Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » S. O. S. A húgom megőrült!...

S. O. S. A húgom megőrült! Mit tegyek vele? (lent)

Figyelt kérdés

Na, szóval. Én 18 éves lány vagyok, a húgom 13. Eddig egy jó fej kiscsaj volt, korához képest agyilag érett, úgyhogy a haverjaim viszonylag jól kijöttek vele is.

Most, hogy betöltötte a 13-at, teljesen megőrült. Enyhén szólva úgy viselkedik, mint egy r***nc, olyan képeket pakol fel magáról Face-re, hogyha az M6-os szélén állna, simán k***ának néznék. Olyan szinten sminkeli magát,mint egy harctérre igyekvő indián, de elég bénán, úgyhogy többnyire kiröhögik.

Egyfolytában a nála felsőbb osztályba járó fiúkon lóg, azt hiszi, bírják, de a háta mögött r***ncozzák ezerrel.

Az én osztálytársaimra is rá van cuppanva, amikor feljönnek hozzám a barátaim (fiúk-lányok vegyesen) talpig sminkben, a melleinek csak a negyedét eltakarva bejön hozzánk, és elkezdi játszani a nagylányt, flörtöl a fiúbarátaimmal.

A háta mögött mindenki rajta röhög, és lassan már engem is azzal szivatnak, hogy micsoda egy r***nc a húgom.

SEGÍTSÉÉÉG! Mit tehetek ezzel?

2015. aug. 24. 09:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Mellei? Nincsenek. Fogalmam sincs,mit domborít, ha 70A-s cickói vannak... Párnázott pushup?
2015. aug. 24. 09:54
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Azért neki sem lehet könnyű, te már nagylány vagy, téged akar utánozni, éppen ezért kellene foglalkoznod vele egy kicsit.
2015. aug. 24. 09:56
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is beszélgess vele, de ha mód van rá, próbálj vele nem elutasító vagy arrogáns lenni. Már nem mintha nem értenék veled egyet, hogy furcsának találod őt most, csak nyilván baromira gürizik, mert szeretne elismert és menő lenni, csak még nem találja, mi az útja ennek. EGy jó példakép kiválasztása nagy előrelépés lehet, de az is tök jó, ha tudsz vele valódi értékekről beszélgetni. Hogy nem attól fogják őt jobban kedvelni, ha mindenkinek odaveti és kipakolja magát, azzal pont az ellenkezőjét éri el.

Szerintem próbálj közel kerülni hozzá, szeretni és elfogadni őt akkor is, ha gázul viselkedik, és így a hozzáállásoddal és szereteteddel olyan példát mutathatsz neki, hogy majd talán te lehetsz a példaképe :)

Sok sikert!!

2015. aug. 24. 10:09
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
Elkezdtek dolgozni benne a hormonok. Ez még azért nem olyan nagy baj. Szüleidnek kell meghúzni a határokat hogy nagy hülyeséget ne csináljon addig amíg kinövi :)
2015. aug. 24. 10:10
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

A harctérre készülő indiános dumádon jót röhögtem :D

Egyedül azt tudod megcsinálni,hogy leülsz vele beszélgetni,még ha 5 perc múlva nem is lesz eredménye,de később rájön,hogy jót akartál neki.Vagy még az is megoldás lehet,ha a fiúbarátaid az arcába röhögnek egy hatalmasat,lehet elgondolkodna akkor már.

2015. aug. 24. 10:24
 16/30 anonim ***** válasza:
50%
Beszélgess vele. Ne tiltsátok neki, hanem tanítsd meg normálisan sminkelni, segíts neki jó, de nem k_urvás öltözeteket összeállítani.
2015. aug. 24. 10:45
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan fiú barátod, aki tetszik a húgodnak, akkor az a fiú esetleg beszélhetne vele. Lehet, hogy a fiúkra jobban hallgat. Végül is nekik akar tetszeni.
2015. aug. 24. 11:00
 18/30 anonim ***** válasza:
89%
Ez a legrosszabb kor, én is ekkor őrültem meg, bár nem így. Az minden emberre hatásos, ha elmondják, hogy mennyi rosszat gondolnak róla a háta mögött. Most azt hiszi, hogy mennyire tetszik mindenkinek, de ha letöröd a szarvát akkor van esély rá, hogy visszafogja magát. Egyébként valamiért kevésnek érzi magát, azért öltözködik így. Ha meg lenne elégedve magával belülről, akkor nem érezne kényszert, hogy kívülre pakolja azt, ami belül úgy érzi, hogy nincs meg. Persze ez nem csak rá vonatkozik, hanem minden ugyanígy öltözködő nőre bármilyen korosztályból. Szóval valahogy ezt is kezelni kelleni.
2015. aug. 24. 11:15
 19/30 anonim válasza:
17%
Legyél vele durva, vágd arcon a tényekkel, határozottan ku*vázd le, mondd meg neki, hogy így egy senki lesz belőle, bénán sminkel. Belül még egy kislány
2015. aug. 24. 11:25
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megértem ha idegesít a tesód, de gondolj egy kicsit bele hogy ő mit érezhet, min meg most át. Nem lehet hogy szerelmes valamelyik osztálytársadba, és így akarja a figyelmét felhívni magára?

Egyetértek azokkal, akik szerint megtaníthatnád sminkelni, és az sem ártana ha segítenél a saját stílusának kialakításában. Amit a 19-es irt nagyon rossz ötletnek tartom. Egy kislányt (Mert az, egy gyerek), aki ezzel a viselkedéssel leplezi a bizonytalanságát lek*rvázni, gúnyt űzni belőle nagyon kegyetlen dolog lenne. Olyan sebet ejtetsz a lelkén amit sokáig - talán egész életében - magával hurcolna. Nem megoldás megalázni a másikat, akármennyire is helytelen a viselkedése.

2015. aug. 24. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!