Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mennyire gaz mar hogy a...

Mennyire gaz mar hogy a noverem puceran alszik a melletem levo agyon?

Figyelt kérdés
Este mindig ahogy lefekszik hallom hogy leveszi a bugyijat es ez idegesit persze nem latom mert sotet van es felul csak egy feher polo van rajta de reggel siman folkel torolgeti a szemet ebredezik szetrakja a labat veletlen akkor kelek en is kiraly arra ebredni..idiota noszemely.raadasul nem is pehelysulyu nem mintha minden gatyabol kilogna a segge meg reggel is azt nezegessem fuj en legalabb boxerba alszok
2015. aug. 19. 23:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

Írta:

"a melletem levo agyon"

:D

2015. aug. 20. 00:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ház basszus, ha neki úgy kényelmes, akkor miért ne.

De ahogy leveszi, úgy vissza is vehetné kelés előtt.

Nme vagyok prűd, de a tesóm előtt nem mutogatnám a pixámat.

2015. aug. 20. 00:29
 13/13 anonim ***** válasza:

OFF: 08-20 00:14

Kérlek ne szaporodj!

ON

Kérdező, szerintem elég lenne feltenni egy függönyt is a kettőtök ágya közé. Vagy szólj a tesódnak, hogy reggel a másik irányba terpeszkedjen (ha nem a fal mellett van az ágya). Vagy takarja el a csúnyáját. Ha nem hat rá, akkor te is kezd el reggel előtte vakargatni a tökeidet. Akkor talán észbe kap.

2015. aug. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!