Mit tegyek öcsémmel? Elmondjam apának, hogy miket csinál? (többi a leírásban)
Figyelt kérdés
Én 17 éves lány vagyok, öcsém 14 éves fiú. Eléggé sűrűn kijár a haverjaival amivel nincs is probléma, mert mindenkinek szüksége van a barátokra, de amiket csinálnak az felháborító! Rajta kaptam, hogy öcsém amikor kint van velük, akkor cigarettázik. Erre én magamban azt mondom, hogy jó, kíváncsiságból a kamaszok kipróbálják, de nem akarom azt, hogy ráfüggjön esetleg. Ez csak az első, viszont piát is szoktak inni. Előttem fel is vágott vele, hogy ők Vodkát ittak narancsal, meg Whiskeyt kólával, viszont ezt a saját szememmel nem láttam, csak azt, amikor sörözött. Sörből viszont láttam már többet is meginni (4-5 üveggel). Jött már haza kicsit berúgva is, apa nem vette rajta észre, mert fáradt volt egész nap dolgozott, és feküdt már. Én észre vettem a viselekdésén. Nem akarom, hogy alkoholista legyen! És szerintem az sem megengedett, hogy 14 évesen 10,fél 11-kor jöjjön haza. Vele beszéljem meg? Vagy hogy? Más 14 éves is ilyen??2015. aug. 19. 15:44
11/14 anonim válasza:
Hagyd inni, meg cigizni. A halálos ágyán (kb 5 év múlva) hajolj fölé, és nézd ahogy megdöglik egy "én megmondtam" nézéssel. Akár videóra is felveted, mert szívesen megnézném.
Jah és igaza van az öcsédnek, nincs életed, de vigasztaljon az, hogy öt év múlva már neki sem lesz.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem mertem megmondani, inkább csak megmondtam neki azt, hogy bele is halhat a dolgokba, meg ez milyen káros, főleg 14 évesen, és megszeppent. Holnap még jobban beszélek vele, és bocsánatot kért, amiért lehordott. Lehet meg lesz ez oldva apu nélkül is.
2015. aug. 19. 23:13
14/14 anonim válasza:
Ez hulyeseg! Vagy jot akarsz az ocsednek es a gyerekes "rinyalasa" ellenere szuleid beavatasaval beszeltek a fejevel. Vagy sunyizol, csak mert megsertette az egódat (kb. Amugy erre a reakciora lehetett tole szamitani - mit hittel?) emiatt nem kell berezelni. En ezek utan plane elmondtam volna apamnak vagy az ocsemnel beolvasok hogy gyerek letere ő a sunyi, primitiv dolgokkal vag fel, es sajat testveret sertegeti - egy pofon neki es tobbet nem szol be! Ne felj egy 14 eves gyerektol aki önző érdekek miatt még el is fordul tőled. Mit tudja ő mi a jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!