Irigy és áskálódó fiútestvérrel mit tegyek?
21/32 A kérdező kommentje:
Ezt most már én is látom meg talán az apám is egy kicsit, de ő nagyon édesanyám hatása alatt áll. Anyám meg betegesen imádja az elsőszülöttjét, évtizedes barátságokat is megtagadott már amiatt, mert valaki bírálni merészelte (jogosan) az ő Andriskáját. Anyám már annyit falazott neki, hogy az túlzás, és annyi pénzt kifizetett miatta, hogy abból már kocsit lehetett volna simán venni.
Gyámügyön nem lehet jelenteni az ilyet, hogy közveszélyes a gyerek és a szülei nem hajlandóak semmit se tenni ellene?
2015. aug. 12. 01:27
el kell költözni, aztán anyád nézhet egy idő után, mert ha össze lesznek zárva idővel neki is tele a hócipője Andriskával.ha még tanulsz nem árt koleszba menni
2015. aug. 12. 10:06
ja és a helyedben igenis feljelenteném, mert egyszer az életben igenis legyen felelősségre vonva, ha pedig balhézik egyszerre kell kihívni a mentőt és a rendőrséget és akkor elviszik az idegosztályra, ahol legalább papír lesz róla, hogy valami nincs rendben. a későbbiekben pedig ha megint lesz valami csak elő kell venni ezt a papírt és máris jobban fogtok állni(minden iratot, mind a rendőrségtől, mind az idegosztályról származókat gyűjteni kell bármilyen eset esetére)
2015. aug. 12. 10:08
"Gyámügyön nem lehet jelenteni az ilyet, hogy közveszélyes a gyerek és a szülei nem hajlandóak semmit se tenni ellene?" 24 éves felnőtt, nem gyerek
2015. aug. 12. 18:40
Istenem ,hogy jobb lábaid vannak, szegényem, hogy tudta túl élni a traumát [/sarcasm]
Szerintem állj anyádék elé a gatyák maradványaival és mondd meg hogy akkor vagy a tesó, vagy ők de térítsék szépen meg ha már eddig a "szent kicsi fiúcskájuk"ról nem hitték el hogy hülyeségeket csinál.
Egyébként a volt barátnő feljelenthette volna betörésért és úgy tudom a hajlevágós mutatványt is számítják valaminek (angolul assault, nem tudom itt mi).
Egyetértek egyik hozzászólóval, egy agresszívabb csaj nagyon durván be tudná törni. Van egy ilyen barátnőm, a pasiját úgy jellemeztem "egy bunkó agresszív paraszt akit annyira durván törtek be hogy a szeméből csillog a segítségért kiálltás". Hidd el, jót tenne neki. Egyébként ez a viselkedés még egy 14 évestől is szánalmas.
2015. aug. 13. 09:50
Amúgy elvileg a pszihiátriát/elmegyőgyintézetet/idegosztályt/vigyorgót/boldog farmot (hívd ahogy jól esik) ilyenkor lehet értesíteni hogy ön és közveszélyes személy él nálatok, a szomszéd srácot meg a lányt is elhívod hogy meséljenek, szerintem másnap már mennek is érte.
2015. aug. 13. 09:58
28/32 A kérdező kommentje:
Édesanyámat nem szeretném megszomorítani, ő (szó szerint) belepusztulna, ha az elsőszülöttje valamilyen büntetést kapna.
Az nem kifogas, hogy koraszulott volt...es? En is 7 honapra szulettem megsem csinaltam ilyen hulyesegeket. Szuleim sem ovtak a szeltol. EGeszseges a tesod (marmint szellemileg tudjuk, hogy nem de testileg igen) akkor miert feltik meg mindig annyira?
2015. aug. 15. 22:17
Már ne is haragudj meg, de édesanyád legalább olyan beteg mint a bátyád.
2015. aug. 15. 23:27
Kapcsolódó kérdések: