Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kibírni egy energia...

Hogy lehet kibírni egy energiaszívó és áskálódó rokon mindennapos jelenlétét?

Figyelt kérdés

Egyre rosszabb. Azt mondja, hogy elkezdett agykontrollozni hogy ne legyen egészségünk meg pénzünk.

Hogy védjük ki a gonosz megjegyzéseit és mindennapos szekírozását? Sajnos át tud jönni a lakásba. (Egy ajtó osztja ketté a két lakást amit nem zárhatunk.)

2012. márc. 5. 11:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tegyetek úgy,mintha ott sem lenne,ne reagáljatok rá,amit mond. Mondjuk egy jó pár adag hashajtós teát is bevetnék nála.... meg éjszaka jól megzörgetném az ablakát,hogy a frász kerülgesse....meg egyéb ilyen hasonló finomságok....
2012. márc. 5. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja, hogy elkezdett agykontrollozni hogy ne legyen egészségünk meg pénzünk."

Ilyenkor két dolgot tennék:

1. szemberöhögném de úgy mint még senkit

2. ha az én nevemen van a ház nem az övékén akkor megmondanám hogy kap egy hetet hogy kiköltözzön, ha nem talál más pecót akkor megismerkedhet a hajléktalanlét örömeivel, ha meg az ő nevén van a ház akkor én szedném a cuccaimat és remélhetőleg többet soha az életben nem látnánk egymást (az egy dolog hogy agykontrollal jön de később lehet hogy hatásosabb dolgokat találna ki ellenem, pl. hashajtó meg ablakzörgetés az éjjel közepén ahogy írta valaki előttem)

2012. márc. 5. 11:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Na vannak ganéj emberek, én nem tudom ezek nem félnek a sorstól?
2012. márc. 5. 11:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szóból ért az ember.A szemébe kell mondani nem kívánatos rokon nálatok.Ha ő arra "gyúr" ne legyen egészségetek nem kell vele jó pofizni.Ő meg mondta a szemedbe mi a célja:))Te mit tartasz tőle?
2012. márc. 5. 12:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen "jókat" kíván nektek, akkor elküldeném a pic-sába. Miért nem zárhatjátok az ajtót? Ha nincs kulcs, vagy ilyesmi, akkor toljatok egy 2 ajtós szekrényt elé, és meg van oldva az átjárás.
2012. márc. 5. 13:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy az ő agykontrollja sz@rt sem ér, mert egészségesk vagytok, megfelelő mennyiségű pénzzel. Te viszont azt agykontrolloztad, hogy legyen belőle egy ostoba rosszindulatú kretén, és lám, bejött. :)
2012. márc. 5. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Torlaszoljátok el valahogy az ajtót,szekrénnyel.És ne engedjétek be.Ennyi.
2012. márc. 5. 13:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mert haszonélvezeti joga van az egyik szobán :S Nem tudunk vele mit csinálni, a családja többi tagja már kiutálta, a szomszédokat már vérig sértette...
2012. márc. 5. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor mi köze a ti lakásotokhoz? Mért nem zárhatjátok a ti részeteket? Én megpróbálnám elérni hogy magától meneküljön. Pl ha allergiás valamire akkor beszereznék abból jó sokat vagy valami ilyesmi
2012. márc. 5. 16:26
 10/11 tetris ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy elzárnám azt az átjárót, még akkor is, ha van egy szobányi haszonélvezeti joga. Menjen csak bíróságra pereskedni az egy szobányi jogáért. Mire ítélet születik az ügyben, addigra évek telnek el nyugalomban. Egy pert a végtelenségig el lehet húzni.
2012. márc. 5. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!