Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Egy próblémával hozzátok...

Egy próblémával hozzátok fordulok amire én nem találom a megoldást. Megpróbáltok segíteni nekem?

Figyelt kérdés
12.én szerdán jön hozzám 2 barátom itt aludni ( velem egykorúak). az egyik most aludna itt először és én mindent úgy rendeztem hogy senki se legyen itthon mert pont arra a napra tettem az ott alvást amikor anyuék elmennek nevelő apumhoz aludni és így tudunk beszélgetni,filmet nézni , és zenét hallgatni. Na de itt jön a bökkenő,hugom bejelentette hogy ő nem akar bemenni és ez azért nem jó mert nem tudna aludni a zenétől meg a filmtől és mi se tudnánk normálisan beszélgetni mert valószínű mindent hallana. Valami megoldás kéne arra hogy ne legyen itthon és neki is jó legyen. hugom9/L én 13/L

2015. aug. 10. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
10-es:nem minden 13 évesnek van szexuális élete pl:én 15 vagyok de a volt osztálytársaim akikkel végigjártam a 8 osztályt nem hiszem hogy van/volt szexuális életük és amikor kiderült hogy az egyik cigizik nem tartottuk menőnek sőt még el is ítéltük érte.
2015. aug. 10. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:

szerintem ezt így beszéld meg a szüleiddel. és lehet nekik lesz vmi ötletük ;)

akik azt mondják egy 13 évest nem lehet így barátos estére otthon hagyni... ööö... nem hallottatok még normális fiatalokról? mi még bulizni is voltunk simán ennyi idősen. semmi rosszat nem tettünk, táncoltunk kártyáztunk, hülyéskedtünk. aludtunk, délelőtt összepakoltunk. mire a szülők hazajöttek, minden tipp topp volt. Aki jóban volt az ősökkel, az elmesélte miről mentek a viccek, aki meg nem nem.

2015. aug. 10. 22:45
 13/13 anonim ***** válasza:
21%

"egy 13 évest nem lehet így barátos estére otthon hagyni..."

De, hallottam normális fiatalokról, és nem is önmaguktól félteném őket, hanem bármi mástól. Elég egy elektromos zárlat vagy egy csőtörés, egy 13 évesnek nem dolga ezeket kezelni. Nem beszélve egy esetleges betörésről, vagy a szülők távollétében bepróbálkozó emberekről.

Persze, tudom, mindennek kicsi az esélye, de ez kicsit olyan nekem, mint hogy "csak két percre hagyta a gyereket a napon az autóban", mégis sikerül minden évben pár csecsemőt megölni így... A rizikó nem éri meg a nyereséget.

És mindezektől eltekintve, pusztán a jog objektív szemszögéből nézve sem hagyhatja ott a szülő éjszakára a 10-13 éves gyerekeit.

2015. aug. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!