Egy próblémával hozzátok fordulok amire én nem találom a megoldást. Megpróbáltok segíteni nekem?
szerintem ezt így beszéld meg a szüleiddel. és lehet nekik lesz vmi ötletük ;)
akik azt mondják egy 13 évest nem lehet így barátos estére otthon hagyni... ööö... nem hallottatok még normális fiatalokról? mi még bulizni is voltunk simán ennyi idősen. semmi rosszat nem tettünk, táncoltunk kártyáztunk, hülyéskedtünk. aludtunk, délelőtt összepakoltunk. mire a szülők hazajöttek, minden tipp topp volt. Aki jóban volt az ősökkel, az elmesélte miről mentek a viccek, aki meg nem nem.
"egy 13 évest nem lehet így barátos estére otthon hagyni..."
De, hallottam normális fiatalokról, és nem is önmaguktól félteném őket, hanem bármi mástól. Elég egy elektromos zárlat vagy egy csőtörés, egy 13 évesnek nem dolga ezeket kezelni. Nem beszélve egy esetleges betörésről, vagy a szülők távollétében bepróbálkozó emberekről.
Persze, tudom, mindennek kicsi az esélye, de ez kicsit olyan nekem, mint hogy "csak két percre hagyta a gyereket a napon az autóban", mégis sikerül minden évben pár csecsemőt megölni így... A rizikó nem éri meg a nyereséget.
És mindezektől eltekintve, pusztán a jog objektív szemszögéből nézve sem hagyhatja ott a szülő éjszakára a 10-13 éves gyerekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!