Egy próblémával hozzátok fordulok amire én nem találom a megoldást. Megpróbáltok segíteni nekem?
Figyelt kérdés
12.én szerdán jön hozzám 2 barátom itt aludni ( velem egykorúak). az egyik most aludna itt először és én mindent úgy rendeztem hogy senki se legyen itthon mert pont arra a napra tettem az ott alvást amikor anyuék elmennek nevelő apumhoz aludni és így tudunk beszélgetni,filmet nézni , és zenét hallgatni. Na de itt jön a bökkenő,hugom bejelentette hogy ő nem akar bemenni és ez azért nem jó mert nem tudna aludni a zenétől meg a filmtől és mi se tudnánk normálisan beszélgetni mert valószínű mindent hallana. Valami megoldás kéne arra hogy ne legyen itthon és neki is jó legyen. hugom9/L én 13/L2015. aug. 10. 20:19
1/13 A kérdező kommentje:
bocsánat elírtam hugom 10 éves:D
2015. aug. 10. 20:21
2/13 anonim válasza:
Neki nincs olyan kis barátja,akihez átmehetne?:)
3/13 A kérdező kommentje:
hát mivel ő még elég kicsi ezekhez,anyu meg nagyon félti ezért nem is engedné el senkihez akinek az anyjával még ő se barátkozott össze. Illetve hugom se egy mászkálós tipus de ez szerintem változni fog idővel:)
2015. aug. 10. 20:31
4/13 anonim válasza:
Mond meg anyukádnak hogy nagyon fontos lenne ha nem lenne otthon a húgod sem mert úgy nem tudtok beszélgetni rendesen meg ilyenek. Biztos megérti
5/13 JinxStop válasza:
1. lehetséges megoldás: menjen át egy barátjához, ahogy az első válaszoló is írta :)
2.: nagyszülő/k esetleg?
3.: ha jóban vagytok vele annyira, csinálhatnátok tesós-barátnős estét :))
6/13 anonim válasza:
Egy 10 éves gyereket biztosan nem fognak egy 13 éves gondjaira bízni éjszakára. Legyél nyugodt, hogy téged sem hagynak egyedül hétvégére. Biztosan gondoskodtak felnőtt felügyeletről, gyere le a felhők közül.
7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát:) sokat segítettetek!
2015. aug. 10. 20:34
8/13 anonim válasza:
Jól értelmezem, hogy 13 évesen a 10 éves húgoddal és két másik 13 évessel otthon hagynak egész éjszakára?
Ez egy rakás kiskorú gondatlan veszélyeztetése, nagyon rossz ötlet... Persze lehet, hogy csak a szomszéd lakásba mennek, akkor még hagyján...
A húgod elhelyezésére meg végképp nem neked kell megoldást találni.
9/13 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen nincsenek olyan témák amiket annyira takargatni kellene a tesóm előtt, ha mégis az már más probléma egyébként, ha tényleg egyedül hagynak titeket az nagy felelőtlenség legalábbis szerintem.
10/13 anonim válasza:
Hova akarsz te egy 9 éves gyereket elpaterolni ? Azért mert 13 évesen ti már a szexuális életeteket beszélitek ki,meg ki kit rakott meg az iskola wc-jében,arról nem a húgod tehet, menjetek ti máshová,a húgodra meg vigyázzon valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!