Szerintetek mit tegyek ezzel a problémával?
Hol ez a vidék? Ha fel lehet járni Pestre, akkor megoldható, hogy te továbbra is Pesten dolgozz.
Itt ketten kétfelé húztok. Ha egyikőtök sem enged a másikért, akkor nem tudom, milyen megoldás létezik.
Nálunk a párom engedett, én sem tudom elképzelni vidéken az életem, legalábbis eddig nem tudtam. De ahogy idősödöm van egyre nagyobb elegem a nagyvárosból (én ráadásul még nagyobb városban élek, mondjuk ezek után már Pesten is jól érezné magát a másik felem.. :) ), szóval egyre inkább hajlok arra, hogy legyen vidék. Amúgy is jön a gyerek, mivel szabadúszó voltam eddig most egy darabig nekem tök 8 lesz hol élek.
Talán megtudnál vele egyezni, hogy még egy darabig maradjatok, aztán elkezdesz játszadozni a gondolatttal és az helyett, hogy miért nem lenne jó, azt néznéd mi lenne jó és megpróbálnád észrevenni a lehetőségeket is. Tudom, hogy nehéz, mert mondom, én detto úgy vagyok vele, mint te, de pár év alatt komolyan rá lehet jönni, hogy esetleg kisebb helyen is van élet és lehetőségek. :)
Mindenesetre meg kell egyeznetek mert hosszútávon nem fog működni a dolog.
Így ne menj bele, szerintem! Én vidék párti vagyok, de azért vidékre költözni, hogy együtt lakjatok a szüleivel, Romániában, ráadásul nem is nagyobb városban, vagy kapsz munkát, vagy sem, de inkább vagy sem, nem túl jó kilátások.
Ha csak a várossal van baja és megtehetitek, akkor valami olyan közeli településre esetleg elköltözhetnétek, ahonnan be tudsz járni dolgozni, ha egyáltalán van ilyen. De a szülőkhöz költözés már magában is sok konfliktust hozhat magával, hát még külföldön, főleg ha nem találsz normális állást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!