Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Találkozott már valamelyikőtök...

Találkozott már valamelyikőtök ezzel a problémával? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Már több hete általában délelőtt száll el, egy-két másodpercre összeeszik a kép, majd újraindul a gép. Teljesen random csinálja, újraindulás után sokszor se nem sípol, se az alaplap képe nem jön elő, mintha a monitor nem lenne bedugva, ilyenkor némely esetben a mem ok gomb is villog. Tegnap telepítettem 32 bites W7-et, utána fél napig jó volt, ma reggel fél óra munka után megint bemondta az unalmast. Próbáltam már kifújatni, újra összeszerelni, a hőfok jó, nem tudom, mivel lehet a probléma.

#monitor #kép #hardver #kockás kép #kikockásodott kép #kockásodott kép #összeesett kép #nem sípol #nincs bios
2013. ápr. 2. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a videókártyád haldoklik.
2013. ápr. 2. 09:20
 2/8 A kérdező kommentje:

AMD Phenom II X2 555 3,2Ghz

Asus eah5670-es vidikari

Asus M4A77T lap

4 giga Kingmax ram

450W-s Chieftec táp

három éves konfig

2013. ápr. 2. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 100% os biztonsággal állítom, hogy a videókártya kezd kipurcanni.
2013. ápr. 2. 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
De ha mondjuk le printscreen-eznéd, és feltöltenéd akkor tudnánk, hogy monitor vagy videokártya hiba. Bár szerintem is kezd behalni a kártya, de lehet még egy driver hiba is. Mindenesetre print screen, feltöltöd a képet és megnézzük. Amennyiben mi is ilyennek látjuk, ez esetben kártya hiba. Amennyiben nálunk a kép teljesen jó, az arra utal, hogy csak a monitorod jeleníti meg rosszul.
2013. ápr. 2. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:

egyértelműen videókártya hiba szerintem. vegyél egy új videókártyát vagy ha kell próbáld meg meg javíttatni

itt egy link ahol vállalnak ,vagy kérdezd meg őket hogy meg lehet -e csinálni [link]

2013. ápr. 2. 09:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Még ha reagálna is a gép bármilyen utasításra, nem tudom shotolni, menteni és feltölteni azalatt a két másodperc alatt, amíg újra nem indul.

Köszönöm a helpet mindenkinek.

2013. ápr. 2. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez videókártya hiba 100% tudom nekem is ezt csinálta, másnap már egyáltalán nem volt kép.
2013. ápr. 2. 10:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Esetleg megpróbálhatod megsütni a kártyát. Azzal általában 1 hónapig még működik és van egy kis plusz időd pénzt összeszedni.
2013. ápr. 2. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!