Találkozott már valamelyikőtök ezzel a problémával? (kép lent)
Már több hete általában délelőtt száll el, egy-két másodpercre összeeszik a kép, majd újraindul a gép. Teljesen random csinálja, újraindulás után sokszor se nem sípol, se az alaplap képe nem jön elő, mintha a monitor nem lenne bedugva, ilyenkor némely esetben a mem ok gomb is villog. Tegnap telepítettem 32 bites W7-et, utána fél napig jó volt, ma reggel fél óra munka után megint bemondta az unalmast. Próbáltam már kifújatni, újra összeszerelni, a hőfok jó, nem tudom, mivel lehet a probléma.
AMD Phenom II X2 555 3,2Ghz
Asus eah5670-es vidikari
Asus M4A77T lap
4 giga Kingmax ram
450W-s Chieftec táp
három éves konfig
egyértelműen videókártya hiba szerintem. vegyél egy új videókártyát vagy ha kell próbáld meg meg javíttatni
itt egy link ahol vállalnak ,vagy kérdezd meg őket hogy meg lehet -e csinálni [link]
Még ha reagálna is a gép bármilyen utasításra, nem tudom shotolni, menteni és feltölteni azalatt a két másodperc alatt, amíg újra nem indul.
Köszönöm a helpet mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!