Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon rosszat tettem?

Nagyon rosszat tettem?

Figyelt kérdés
Nagyon jóba vagyunk unokatesómmal,de egyszer az ölébe ültem(2 év van köztünk) és egyre közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz...és...lekaptam..
2015. aug. 1. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
Ásd el magad!!
2015. aug. 1. 15:07
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha feltetted a kérdést akkor igen, rosszul tetted
2015. aug. 1. 15:10
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Broáf.
2015. aug. 1. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Igen,nagyon rosszat tettél!Sürgősen pszichológus.Ennyire nem lehetsz kiéhezve,hogy már a vérrokonodra is rámászol!
2015. aug. 1. 15:18
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

Nem,sőt ha szeretnél fogyatékos gyermekekkel foglalkozni,akkor akár össze is dobhatnátok párat!

[link]

2015. aug. 1. 15:22
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

Figyelj, van egy olyan népcsoport, ahol teljesen természetes és elfogadott az incestus tabu teljes figyelmen kívül hagyása.

Szerintem undorító. De ha ehhez a népcsoporthoz tartozol, akkor értem, miért történhetett. Nem volt honnan megtanulnod.

2015. aug. 1. 15:23
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
Ha kamasz vagy, én még meg tudom érteni, hogy a sok hormon, meg ilyenek egyszerűen odaáig sodródtak az események. DE most mi a szitu? Nem kínos találkozni családi ebéden? Ha ez vígasztal, a magyar jogban a másodunokatesók már simán házasodhatnak mert ott már elég sok mellékág van, hogy genetikailag ne okozzon gondot. De van egy olyan ismerősöm aki engedéllyel az elsőfokúhoz ment hozzá mert annyira szerelmesek voltak. Mindenesetre nem általános. Nem tettél bűnrosszat hogy börtönbe menj vagy kigorj az ablakon de inkább másfelé kacsintgass szexuális téren!
2015. aug. 1. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Nekem is van helyes unokatesóm, de ilyenre nem vetemednék.
2015. aug. 1. 16:58
 9/14 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?:DDD
2015. aug. 1. 17:00
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Kérj tőle bocsánatot, és kerüld! Ha nem tudod elfelejteni, sürgősen fordulj pszichológushoz!!!
2015. aug. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!