Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tegnap rajtakaptam a tesóm...

Tegnap rajtakaptam a tesóm hogy önkielégítést végez magán. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Tegnap este történt hogy bementem a húgomhoz mert elakartam kérni tőle valamit.A lényeg hogy éppen akkor nyitottam be amikor ujjazta magát.Megbeszéltem vele hogy anyáéknak nem szólunk,viszont én nem tudom mit mondjak neki ma ha feljön ez a téma.

Jó ötlet hogy ulyeneket csinál vagy inkább nagyon rossz?

Én/16l,Ő/12l

2015. júl. 28. 07:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

12 éves, most kezdenek kifejlődni a másodlagos nemi jellegei, kezdi felfedezni a saját szexualitását.

Drága kérdező, te hun voltál biológia óra helyett?

2015. júl. 28. 13:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok mindennel csak nem tudtam neki hirtelen mit mondani csak kimentem aztán ő meg utánam jött és azt mondta hogy erről senki nek se szóljak.Ma reggel szóba hozta,meg kérdezett is.Köszi a kisegítő válaszokat! :)
2015. júl. 28. 16:02
 13/13 anonim válasza:
100%

Szegény milyen zavarba lehetett már. De én nem értem meg miért nem zárt ajtók mögött csinálják ezt az emberek vagy zuhany altt vagy bárhol máshol ahol nem törhetnek ránk,igazi parasztok akik a kopogást nem ismerik.

Bár ez nagyon belevág én is jártam így :D csak nekem fordított eset volt és a 13 hugom jött be ő nem ment kixDD hanem bámult és az álla a padlót verte aztán takarodj a kv4a21 an6ádbaxD mondattal sikerült ki küldeni :D (ez erős volt tudom) de aztán mikor a vörös égési nyomok eltűntek átmentem bocsánatot kértem és megbeszéltül a dolgokat. Nagy megdöbbenésemre elmondta de szerintem csak azért hogy ne remegjen a lábam :D meg ne vakargassa a tarkóm és tudjak a szemébe nézni hogy ő is csinálta már ... aztán kiderült ez csak finoman foglalmazott dolog volt mert naponta többször is kb 2-3 ébve amit nem is birok elhinni akkor még csak 11 volt xD

2015. aug. 7. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!