Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tegnap rajtakaptam a tesóm...

Tegnap rajtakaptam a tesóm hogy önkielégítést végez magán. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Tegnap este történt hogy bementem a húgomhoz mert elakartam kérni tőle valamit.A lényeg hogy éppen akkor nyitottam be amikor ujjazta magát.Megbeszéltem vele hogy anyáéknak nem szólunk,viszont én nem tudom mit mondjak neki ma ha feljön ez a téma.

Jó ötlet hogy ulyeneket csinál vagy inkább nagyon rossz?

Én/16l,Ő/12l

2015. júl. 28. 07:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

Nem kell mondanod semmit.

Maszturbálni teljesen normális, hozzá tartozik az ember pszichoszexuális fejlődéséhez.

Az már érdekesebb kérdés, hogy te miért nem tudod eldönteni 16 évesen, hogy ez rossz vagy jó...

2015. júl. 28. 07:23
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Mondd neki a következőt:

Ígérem hugi, legközelebb kopogok és megvárom míg szólsz, mielőtt benyitok.

Őszintén kérdező! Mit akarsz ezen megbeszélni?

2015. júl. 28. 07:24
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Miért kell őt ilyenért csesztetni? Inkább az ujja járjon ott, mint egy fiú nemiszerve. Teljesen normális, hogy maszturbál. Én is azt tettem az ők korában. Unokahúgom pedig 4 éves kora óta csinálja. Igaz, nem az ujjával, hanem dörgölőzéssel.
2015. júl. 28. 07:25
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, miért lenne ez "nagyon rossz"??? Most jutott el abba a korba, hogy felfedezi a testét. Ha arra mentél volna be, hogy sorban állnak mellette a fiúk, hogy megd*ják, akkor az "nagyon rossz" lenne, de így maximum kínos, mert kopogás nélkül törtél rá.

Semmit sem kell neked mondanod. Az élet megy tovább.

2015. júl. 28. 07:31
 5/13 A kérdező kommentje:

Renben köszönöm a válaszokat!

Amúgy szerintem is okés hogy ilyeneket csinál,csak jobbnak êreztem hogy másoktól is megkérdem...;)

2015. júl. 28. 07:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld meg vele, hogy ezentúl MIELÖTT bemegy hozzá, KOPOGTATSZ
2015. júl. 28. 08:19
 7/13 anonim ***** válasza:
58%
Szia! Ha szóba kerül, akkor annyit említs neki, hogy mindenképpen tiszta kézzel csinálja, és ha valamit használ, akkor az ne legyen éles vagy hegyes, meg gondolkodjon előtte, mert nagyon ciki, ha valami oda beszorul.
2015. júl. 28. 08:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Mit kéne mondani?? Semmit! Teljesen természetes dolog.
2015. júl. 28. 08:34
 9/13 anonim válasza:
58%
Inkább irigykedned kellene rá. Milyen dolog az hogy ő fiatalabb de már csinálja,Te meg erre csak úgy megbotránkozol. :) Amugy normális amit csinál,ne piszkáld érte. :)
2015. júl. 28. 08:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Megbeszélted vele, hogy anyádéknak nem szólsz?

Én meg sem mertem volna szólalni, csak kimentem volna...

Biztos, hogy nem fogja felhozni, szerintem szégyelli magát, pedig nem kéne, pláne így, hogy te is lány vagy, de ezt nem kell, hogy megerősítsd benne, mert csak arra fog majd gondolni, hogy ez vér ciki, hogy te erről tudsz, nem fog tudni ettől elvonatkoztatni, s felfogni azt, hogy te ezt "természetesnek" tartod, ha te hozod fel a témát.

Ezért nem kell, hogy te nyiss erről témát. Amennyiben mégis Ő kezdeményezi, s te is szoktad csinálna, a legegyszerűbben úgy tudod ezt a feszültséget kioltani, ha ezt bevallod.

Ja és kopogjatok egymás ajtaján az ég szerelmére, ne legyetek olyanok, mint a gyerekkorukat elfelejtett öregek!

2015. júl. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!