Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak az öcsémmel,...

Mit csináljak az öcsémmel, hogy békén hagyjon?

Figyelt kérdés
Van egy barátom (első kapcsolat) és folyamatosan basztat, meg ha telefonálok a barátommal, akkr is folyton bejön a szobámba és nem megy ki. Már kértem szépen is és határozottabban is, hog hagyjon békén. Tegnap este anyukám elment, és én éjfél körül még beszélgettem a barátommal, a tesóm meg ma anyától folyamatosan kérdezte, hogy én miért beszélek vele akkor, és már nagyon idegesít. 9 éves. Mit csináljak vele? 14/L
2015. júl. 26. 13:14
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Szia:) képzeld csak én is 14 vagyok és az öcsémmel ugyan így vagyok.sokáig én sem találtam rá megoldást.aztán egyszer eszembe jutott,hogy ugyan azt csinálom vele,amit ő velem.SIKERÜLT.:) 2 napig bírta,hogy ha átjött egy barátja én is bementem velük a szobába,ha apával elmentek valahova én is mentem,ha tévézett vagy xboxozott én is ott ültem mellette.SZÓ SZERINT AZ AGYÁRA MENTEM.:D úgyhogy azóta békén hagy,bár az is igaz,hogy az a 2 nap halál volt és nagyon unalmas de valamit valamiért :):):) amúgy ő 8 éves
2015. júl. 26. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
és ha beárul akkor mi van, közlöd,hogy neked van magánszférád és jogod van egyedül lenni és beszélgetni a fiúd. Először rászólsz az öcsédre szépen, aztán rákiabálsz és ha ez sem használ akkor pofon, ha pedig ez a szülőknek nem tetszik közlöd az kár, mert ez addig így marad amíg öcsike nem tanul meg viselkedni és punktum.
2015. júl. 26. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

elso kapcsolat 14 éves..és a kis 9 éves...

anyám szakadok a rohogéstol :DD

2015. júl. 26. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

11-es jot taktikat ir!

Amugy ha ez sem, akkor talan a fizikai eroszak (nem, nem vagyok a hive!! de vannak esetek amikor mas megoldas nincs) hat csak.

2015. júl. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!