Elvárják hogy megbocsájtsak a növéremnek mit tegyek?
18 eves vagyok a noverem pedig 20. Mindketten itthon lakunk meg mivel tanulunk. Alapjaraton jo a viszonyunk mivel mindig elnezem a hangulat ingadozasait.
Eddig legalabbis igy volt.
17 eves koromban kiderult hogy colitis beteg vagyok es azota szenvedek mert egyik gyogyszer sem hasznal.
Multkor ossze vesztunk es a fejemhez vagta hogy szegyeljem magam mert ennyit kell ram kolteni, meg hogy senkinek sem fogok kelleni mert undorito vagyok a betegsegem miatt hiaba is vagyok szep, ha megtudjak elhagynak. Nagyon jol tudja hogy lecsokkent az onbizalmam mivel veres a szekletem es undorodok magamtol.
Ez ket hete volt, azota tesom erot vett magan es bocsanatot kert. Nem vagyok hajlando szoba allni vele nem hogy megbocsajtani. Eddig mindig mindent elneztem de mostmar nem. Egyszeruen undorodok tole hogy ilyen testverem van hogy azzal bant ami tudja hogy faj. Mit tegyek? Mar az egesz csalad haragszik ram hogy nem vagyok kepes megbocsajtani es "felbontom a csaladi idilt"
:(
Különben meg nagyon nem szép dolog ebből kamukérdéseket gyártani, szégyelld magad. Én ugyanis 7. éve vagyok colitises, és pár napja derült ki, hogy vastagbélrákom van.
Kislány, ne viccelődj ezzel.
25/L
Koszonom mindenkinek a valaszokat, termeszetesen ment a zold kez. :)
a masik kerdezo nem a testverem ebben biztos vagyok, mivel nincs meg munkank nem kell haza adnunk, irtam hogy tanulunk :)
nem kamu kerdes, lehet barmit kerdezni tudok ra valaszolni. :/:)
Adj időt magadnak, lehet, hogy előbb-utóbb magadtól is a megbocsátás felé hajlasz majd.
Azért én tartanám a távolságot a nővéredtől. Ha valaki ekkora g*ci, az nem fog változni, pláne ennyi idősen.
Vértezd fel magad ellene és ne vedd a szívedre, bármit is mond. Sajnos mást nem tehetsz.
Jelenleg Magyarországon kb. 20000 (!) colitis ulcerosás beteg van, és ez a szám csak nő, ráadásul egyre több a fiatal, ill. gyermekkorú beteg. Nagy különbségek vannak a betegség súlyosságában, sajnos, úgy tűnik, a kérdezőé nem az enyhébb, jól karbantartható esetek közé tartozik.
Talán érdemes lenne a tesódat felvilágosítani, hogy milyen következményekkel jár(hat) ez a betegség, már ha érdekli egyáltalán, akkor talán kétszer is meggondolná, miket mond neked. Azt is jó, ha tudja, hogy az UC az ún. immunmediált gyulladásos megbetegedések közé tartozik, amik gyakran mutatnak családi halmozódást. Ide tartozik pl. a Crohn-betegség, a reumatoid artritisz, a pikkelysömör - esetleg ízületi gyulladással társulva - , vagy a köznyelvben Bechterew-kórként ismert betegség, hogy csak a leggyakoribbakat említsem. Ez nem azt jelenti, hogy neki is BIZTOSAN lesz ezek közül valamelyik, de nagyobb rá az esélye, mint az átlagnak. Ennek fényében is gondolja át, hogy miket mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!