Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elvárják hogy megbocsájtsak a...

Elvárják hogy megbocsájtsak a növéremnek mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok a noverem pedig 20. Mindketten itthon lakunk meg mivel tanulunk. Alapjaraton jo a viszonyunk mivel mindig elnezem a hangulat ingadozasait.

Eddig legalabbis igy volt.

17 eves koromban kiderult hogy colitis beteg vagyok es azota szenvedek mert egyik gyogyszer sem hasznal.

Multkor ossze vesztunk es a fejemhez vagta hogy szegyeljem magam mert ennyit kell ram kolteni, meg hogy senkinek sem fogok kelleni mert undorito vagyok a betegsegem miatt hiaba is vagyok szep, ha megtudjak elhagynak. Nagyon jol tudja hogy lecsokkent az onbizalmam mivel veres a szekletem es undorodok magamtol.

Ez ket hete volt, azota tesom erot vett magan es bocsanatot kert. Nem vagyok hajlando szoba allni vele nem hogy megbocsajtani. Eddig mindig mindent elneztem de mostmar nem. Egyszeruen undorodok tole hogy ilyen testverem van hogy azzal bant ami tudja hogy faj. Mit tegyek? Mar az egesz csalad haragszik ram hogy nem vagyok kepes megbocsajtani es "felbontom a csaladi idilt"

:(

2015. júl. 25. 15:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

9-es, ha tudnád, milyen betegségről beszélünk, és mivel jár, nem írnál ilyeneket.

Bőven 40 felett vagyok, de ha UC-ben szenvednék, és valaki ilyeneket mondana nekem, amiket kérdező kapott, soha többé nem állnék szóba vele. Egy embernek a súlyos betegségét belekeverni bármilyen veszekedésbe az empátia teljes hiányára és rendkívüli ostobaságra vall.

2015. júl. 25. 16:35
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a kérdés ugrott be, ott a nővérnek az fáj, hogy míg neki be kell szállni a közös költségekbe talán 30 ezerrel, a húgnak meg egy forinttal sem, mert több, mint tízezerbe kerülnek a gyógyszerei.

A nővér annál a kérdésnél őrjöngött...

2015. júl. 25. 16:36
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
Szia. En 21 vagyok a hugom pedig 19. Olyanokat csinal, hogy az hihetetlen. En a helyedben nem bocsajtanek meg neki. Nem azt mondom, hogy utald de nem kell, hogy a legjobb baratnod legyen. En azt gondolom, hogy az ember a csaladjat nem valogathatja meg, de a baratait igen. En biztos tartanek egy bizonyos tavolsagot vele a helyedben...
2015. júl. 25. 16:42
 14/28 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem bocsánatot kérni nagy dolog, ha az őszinte. Te ismered a nővéred, te tudod, mennyire gondolta komolyan.
2015. júl. 25. 16:49
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
9-nek de úgy általában is. Nem úgy működik ez hogy bárki bármit óbégathat csak mert épp ideges aztán meg le van rendezve bocsánatkéréssel! Neki lehet, de akit bánt lehet hogy évekig, örökre emlékezni fog rá. Nekem ez nem mentség hogy elborul valaki agya. Sokan nem fogják fel mit csinálnak a másikkal ilyenkor.
2015. júl. 25. 16:56
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
#9 "Ha emiatt egy életre megharagszol, akkor rosszabb vagy, mint egy éretlen kistini." - szégyelld össze magad!
2015. júl. 25. 16:57
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, hogy nem tudsz megbocsájtani. Neked ez a betegség most a legrosszabb az életedben és gondolom ő is tudja, hogy fájdalmaid vannak és önbizalomhiányod. Ennek ellenére belédtiport. És nem mentség az, hogy veszekedésben gondolkodás nélkül kimondunk dolgokat. Hagyj magadnak időt a megbocsájtásra! Talán 1-2 hónap múlva enyhül a haragod, akkor majd meg tudsz bocsájtani. A családodnak meg mondd meg, hogy inkább a nővéredre kéne haragudni, hogy ilyeneket mond neked...
2015. júl. 25. 17:03
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne a te testvéred nyafogott itt pár hete, hogy ő bead 30 ezer forintot, te meg nem adsz be, mert kell a gyógyszeredre. Amúgy írj privit, ha gondolod. Colitis ulcerosám van cca. 20 éve, nő vagyok, semennyire sem zavarja a pasikat a betegség, hidd el. Egyetlen pasi sem dobott még emiatt, legfeljebb aggódnak, vagy segítenek klotyót keresni, ha úgy alakulnak a dolgok :D
2015. júl. 25. 17:06
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..

Na, itt a másik fele a sztorinak.

Szerintem mindkettőtöknek jobb lenne, ha megbarátkoznátok egymással, és abbahagynátok egymás fölösleges szekálását. A nővéred kicsinyes, irigy, de úgy látszik, hajlik a békülésre. Tessék neki baráti jobbot nyújtani. Mindkettőtöknek sokkal jobb lenne, ha támogatnátok egymást inkább, mint marnátok, hosszú az élet, ki tudja, mit hoz még?

2015. júl. 25. 17:12
 20/28 anonim ***** válasza:
+1: az idegeskedés árt a betegségednek. Ha semmilyen gyógyszer nem használ, akkor írj privit, ajánlok orvost, akihez fordulhatsz.
2015. júl. 25. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!