A tesóm haza költözöt most mi lesz?
A tesóm haza költözött mert akivel együtt volt szètmentek.
A gyerekèvel költözött haza aki most 3 èves, ő pedig 26 èves.
Nem a sajátjuk volt ahol laktak ès a volt barátja is haza ment.
Most itt van nálunk, de engem nagyon zavar.
Èn a règi szobájába vagyok.
Most vissza kellett mennem a règi kisebb szobámba hogy ő vissza tudjon jönni.
Idegesit a gyereke mindig szaladgál ès sokszor sir.
A tesóm meg mindig minden miatt rám szól. Nem tudok számitógèpezni rendesen mert hangos ès az a baj.
Ha mondom neki, hogy csináljon nekem valamit enni akkor nem csinál.
Mondtam anyának hogy szeretnèm ha elmennènek de csak kiabált velem hogy ő is ugyan úgy itt lehet mint èn.
De nem szeretnèm hogy itt legyenek.
Mit csináljak?
Anyuèk mondták neki hogy jöjjön haza.
Gondolom mert kèt hónapig egyedül lakott
A tesód rajtad tölti ki a kognitív disszonanciáját.
Te meg csinálj magadnak enni.
Tudom, hogy még csak gyerek vagy és sok mindent nem értesz, ezért próbálj meg egy kicsit változtatni a hozzáállásodon és elfogadni ezt a helyzetet és ne undokoskodj.
Te mit szólnál hozzá, ha az ő helyében lennél és ő mondaná ezeket rólad?
Teljesen természetes, hogy a szüleid hazahívták őt ebben a helyzetben. Egy család vagytok, ő ugyanúgy a lányuk, mint te vagy. A ház ugyanúgy az ő otthona is, mint a tied. Ha még 60 évig otthon akar élni, megteheti, és te nem szólhatsz egy szót sem.
Semmi sem indokolja a kirohanásod, nem írtál le a nővéredről semmi "elrémítőt". Nem főz rád, nagy ügy, nem az ő dolga. Egy kisgyerekes háznál mindig a kicsi az első, ezt meg kell értened, és tiszteletben kell tartanod.
Azt megértem, hogy most rosszul érzed magad, amiért visszakerültél a régi, kisebb szobádba, de ez van. Tudom, sovány vigasz, de örülj, hogy egyáltalán van külön szobád, sokaknak az sem jut.
remélem téged kidob 18 évesen és elgondolkozol majd, hogy mit is írtál most ki...kicsit el vagy kényeztetve nem gondolod? látszik, hogy csak egy elkényeztetett buta kislány vagy...tudod mi lesz? ott fognak lakni PONT.
te meg ha megpukkadsz akkor sem tehetsz ellene semmit, nem a te házad, nem szólhatsz bele...
22F
értem hogy fiatal vagy de el kel kezdened felnöni
nem te vagy a világ közepe
az a tesod lakása is
nem köteles téged kiszolgáli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!