A tesóm haza költözöt most mi lesz?
A tesóm haza költözött mert akivel együtt volt szètmentek.
A gyerekèvel költözött haza aki most 3 èves, ő pedig 26 èves.
Nem a sajátjuk volt ahol laktak ès a volt barátja is haza ment.
Most itt van nálunk, de engem nagyon zavar.
Èn a règi szobájába vagyok.
Most vissza kellett mennem a règi kisebb szobámba hogy ő vissza tudjon jönni.
Idegesit a gyereke mindig szaladgál ès sokszor sir.
A tesóm meg mindig minden miatt rám szól. Nem tudok számitógèpezni rendesen mert hangos ès az a baj.
Ha mondom neki, hogy csináljon nekem valamit enni akkor nem csinál.
Mondtam anyának hogy szeretnèm ha elmennènek de csak kiabált velem hogy ő is ugyan úgy itt lehet mint èn.
De nem szeretnèm hogy itt legyenek.
Mit csináljak?
Tudom, hogy szar érzés, de mondok valamit.
Ha jól számolok, a nővéred 14 éves volt, amikor te születtél, szerinted őt mennyire idegesítetted csecsemőként, kisgyerekként?
Esetleg ha 14 éves leszel jelentkezhetsz koleszba, ott talán jobban éreznéd magad :)
Megértem hogy szar a helyzet, én is pipa lennék, ha kitúrnának a saját szobámból, nem tudnék a gyereksírástól se aludni, se tanulni, se semmit csinálni, és enni sem kapnék mert van nálam fontosabb..
Ezt a dolgot elsősorban az édesanyáddal kellene megbeszélned, hogy elhanyagolva érzed magad, és jól esne, ha veled is foglalkozna egy kicsit többet.
Nem megyek kollègiumba anya nem is engedne.
Már beszlètem anyával azt mondta hogy addig maradnak amig akarnak.
Hiába mondtam neki hogy zavarnak ès küldje el őket vagy valami.
De règen ők is sokat veszekedtek.
A szobára meg azt mondták hogy az a tesóm szobája volt ès azèrt kellett vissza adnom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!