Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon idegesít a tesóm mit...

Nagyon idegesít a tesóm mit tegyek?

Figyelt kérdés
(a tesóm 9 éves) bármilyen játékhoz leül pár perc alatt NAAAAGYON fel tudja magát idegesíteni és(ha xboxon játszik) addig veri a kontrollert amég ki nem kapcsol utána ujra bekapcsolja és folytatódik vagy ha telón játszik(neki még nincs saját telója ezért anya telóját csórja) akkor meg a telót veri és amikor rászólok mert már majdnem idegbajt kapok tőle akkor ő nagyon nagyon nagyon nagyon hangosan elkezd ordítani hogy -HAGGYÁLMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR erre legtöbször bejön anya és jól leordít hogy minek idegesítem a kicsit, és eddig még egyszer sem cseszte le őt csak engem (ez a veszekedés már napi szinten szokott lenni)

2015. júl. 20. 19:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%

9:

Egyet értek.

2015. júl. 21. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Orvos! Én is most fogom vinni a fiamat. Nem biztos, hogy nevelési probléma. Lehet, hogy komolyabb dolog van a háttérben! Ez nem vicc..
2015. júl. 21. 12:38
 13/20 A kérdező kommentje:
de nem adhatok neki semmi tockost vagy önthetem le hideg vízzel mert simán visszaver, tegnap is VENDÉGSÉGBEN VOLTUNK volt náluk egy ugyanúgy másik gyerek és vele elkezdtünk trambulinozni, trambulinoztunk és csak hülyéskedésből azt játszottuk hogy le kell lökni a másikat, én ellöktem őt erre ő annyira ideges lett hogy teljes erőből pofándobott egy bőrlabdávan utánna felállt és ököllel arcon ütött,azóta is fáj. szóval szinte nem is érhetek hozzá mert azonnal visszaver.
2015. júl. 31. 15:25
 14/20 A kérdező kommentje:
az ugyanúgy szót véletlen írtam
2015. júl. 31. 15:26
 15/20 DuplaKV ***** válasza:
60%
Meséld el édesanyádnak, ha nem hisz neked, akkor meg menj be az öcséd iskolájába, és kérd meg az iskolapszichológust, hogy beszélgessen el a testvéreddel, mert aggódsz, hogy komoly problémái vannak, amiket egyedül nem biztos, hogy meg tud oldani.
2015. júl. 31. 21:19
 16/20 A kérdező kommentje:
de én akárhogyan elmondom anyának ő folyton csak őt védi, és azt mondja hogy hagyjam békén.
2015. aug. 14. 15:57
 17/20 anonim ***** válasza:
24%
Úúúúh, ezért utálom a kis tesókat. Kiállhatatlan kis görcsök. Minden a seggük alá van adva, el vannak kényeztetve, hisztisek. Nekem is van egy húgom, ő nem ennyire erőszakos de közelít, pedig ő már 13! Tudnám ajánlani a zsarolást mint módszert, nekem sokszor beválik, ha meg ellenkezik akkor csak neki lesz rosszabb. :D Feketítsd be valahogy anyukád előtt, aztán mikor megbünteti piszkáld vele egyfolytában, ha meg kiállt a kis fosos anyuciért tedd az ártatlant. Alázd meg, tedd tönkre az életét!!!!! Gyűlöld a kistestvér társadalmat!!!!!!
2015. aug. 14. 22:09
 18/20 A kérdező kommentje:
De már annyira el van kényeztetve hogy most is csak úgy kapott egy nagyon jó gépet nekem meg maradt egy kis fos gép.
2015. okt. 3. 13:19
 19/20 anonim ***** válasza:
nem tudod felvenni mobillal? aztán megmutatni anyukádnak..?
2016. júl. 18. 10:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Lassan 1 éve megírtam, hogy mit tegyél... (7-es válasz)

Értelmezed is a válaszokat? Vagy ennyire kislány vagy?

2016. júl. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!