Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Kihasznál a testvérem, vagy...

Kihasznál a testvérem, vagy túl szigorú vagyok?

Figyelt kérdés

Közösen bérelünk egy két szobás lakást Budapesten. Az én fizetésem még alacsony (110.000,-) ő 4 évvel idősebb és fiú 250,000,- a havi keresete. A bérleti díjat és a rezsit felesbe fizetjük, de ezen felül ő nem nagyon vásárol semmit. Én főzök mindennap és bár megbeszéltük, hogy külön vásárolunk és főzünk ő mindig eszik abból amit veszek/főzök. Mosó és tisztító szereket sem vásárol. Sokszor mondttam neki, de megsértődik és mindig azt mondja, hogy sajnálom az ételt tőle, és megsértődik. Anyának is mondtam, hátha ő jobban tud hatni rá, de nagyon mérges lett és azt mondta elköltözik, mert ő egyedül is fen tudja magát tartani. Így bár keveset de havonta valamit félre tudok tenni, ha nem kellene helyette is vásárolnom, még többet sporolhatnék. Nekem van egy kutyám, ezért társ bérletet nehezen találnék. Szóval vagy tűrők vagy feladom a munkám és haza költözök a szüleimhez, ezt nem szeretném.

Az sem megoldás, hogy a kutyát haza viszem, mert a szüleim heti 3 napot külföldön dolgoznak...

Vagy ez nem olyan dolog amiből problémát kellene csinálnom?

2015. júl. 19. 19:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Első körben ne főzz annyit h ő is tudjon enni belőle. Ha enni akar belőle szólj h te azt ma még meg akartad enni. Vegye már észre magát h előled eszi meg a kaját.

Aztán ne hagyj kinn se mosoport,se wc papirt,se mosogatószert,semmit amibe nem adott pénzt. Szobádat zárd.

Ha nem tetszik neki a rendszer,akkor vagy összedobtok közösen 30-30 ezer ft.ot(ebbe a tisztitó szer és kaja is ben van,tehát minden) és akkor te ugy fözöl h ő is eszik,meg stb...

Ha nagyon háborog és azt mondja elköltözik,ne tartsd vissza. Majd keresel magad mellé te albérlőt,igy tuti találsz olyat akit nem zavar majd a kutya.

Majd irj h mik a fejlemények

2015. júl. 20. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!