Ciki a kövér lány barátnőnek? Rosszul nevelek?!
13 éves kisfiamnak barátnője van. Az első, nagyon cukik együtt. A kislány kedves, jó tanuló és kövér. A "szűkebb" családban nincs is ezzel gond, de a hétvégi családi bulin, amikor a kisfiam megmutatta a nagyszülőknek, nagybácsiknak a barátnő fényképét, hol viccesebb, hol komolyabb formában közölték a rokonok, hogy aki ilyen szép gyerek, annak csak "ennyire" futotta, meg hogy keressen egy másik kislányt mert ezzel csak kinevetik. Én is megkaptam, hogy azért fogom a lány pártját, mert a szülések után én is elhíztam, és csak kínkeservvel adtam le a plussz kilókat. Meg hogy a gyerekeim "esztétikai nevelése" elsősorban rám tartozik, miért nem terelgetem az ízlését. A férjem mordult egyet, hogy gyerekek még, nem kell komolyan venni az egészet, erre csend lett. Sógornőm viszont utánam jött a konyhába, és hosszasan ecsetelgette, hogy ez az én rossz nevelésem következménye, a gyerek "szerelmi analfabéta" lesz, még választani sem tanult meg.
Elég sok cikk, fórumbejegyzés árulkodik arról, hogy az emberek lenézik a kövéreket. De ennyire?
A rokonaid szimplán primitívek. Ne foglalkozz velük.
Csak az érdekeljen, hogy a fiad boldog azzal a lánnyal.
Ő szereti, és legalább nem azzal foglalkozik, hogy hány kg a barátnője, mert neki így tetszik és kész.
A pofám leszakad.
Az ilyen rokont egy pörgőrúgással beküldeném a sövénybe, aztán miután előtámolyog, kívül tenném, és megkérném, hogy ne jöjjön többet.
Na szájmenés félretéve, nem, nem nevelsz rosszul. Nem nevelheted a gyerekbe, hogy valaki a külseje miatt kevesebb, ezt te is tudod. A rokonaid egyöntetűen felszínes, undok emberek, tőlük féltsd a fiad, ne a lánytól. Ha látod, hogy őt is megakasztotta, beszélj vele erről, mondd el, hogy a rokonok így látják, de csak az számít, amit ő gondol és érez.
A kérdésedre a válasz pedig: igen, ennyire lenézik a kövéreket. El se tudod képzelni. Személyes tapasztalataim közt a csúcs az volt, mikor túlsúlyos barátnőmet nemes egyszerűséggel hátulról jó erősen meglökték egy szórakozóhelyen, úgy, hogy el is esett, és utána kinevették, hadd ne mondjam, milyen szavak kíséretében. A preferenciával nincs gond, mindenki olyan társat, partnert részesít előnyben, amilyet akar. De határok vannak.
Ööööö... szerintem az ő megnyilvánulásuk CIKI!!!
Hány évesek ezek a "családtagok"??
Szer8intem akiknek ilyen családtagjai vannak, nincs szükségük már ellenségekre.
" hol komolyabb formában közölték a rokonok, hogy aki ilyen szép gyerek, annak csak "ennyire" futotta"
Hadd kérdezzek valamit te nagyon példa szülő.
MIÉRT TALÁLKOZOL ILYENNEL S FŐLEG MIÉRT HAGYOD A TE SAJÁT GYEREKED KOMMUNIKÁLJON ENNYIRE RETARDÁLTAL???
Válasz nem kell. Szállj magadba....
.. sőt az jutott eszembe, evvel valamiről el akarják terelni a figyelmet...
Az ilyen "finum család" mindig gyanús, mit rejtegethetnek.
Ha felmész egy szexpartnerkeresőbe, 60%-uk telt vagy kifejezetten nagyon kövér nőt keres.
Tán csak nem ők is?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!