Hogyan jöjjek ki jobban a bátyámmal?
én 15/L, ő 21/F
alig ismerem, nem rossz a kapcsolatunk, inkább olyan semmilyen, néha beszélünk más semmi..
Az en batyam es koztem is nagy a korkulonbseg (7 ev).
Amikor fiatalabbak voltunk mindig cikinek erzett a baratai elott, de amikor csak ketten voltunk eljatszottunk, elhulyultunk. Kesobb segitettem neki mikor mar nagyobb volt es szerelgetett, mindig logtam a garazsban es befogott segiteni, adogadtam a szerszamokat, lefogtam a zsinort, stb. Ha erdeklodsz vmi hobbija irant vagy a kedvenc egyutteset meghallgatod es megszereted nagyobb az esely, h valami kozos progit csinaljatok. O nem fog veled tini sorozatokat nezni es dzsusztinbibert hallgatni de ha latja, hogy pl. rajongasz a Tankcsapdaert vagy mittomen, akkor lehet hogy elvisz egy koncertre. Ha van vmi kozos sport, pl. tenisz amit jatszhattok egyutt az is jo otlet lehet.
A "kijovest" nem lehet begyakorolni. Az vagy jon magatol vagy sem.
Egy fontos dolog van, amit erdemes megjegyezni: a baratainkkal ellentetben a rokonainkat nem tudjuk megvalogatni es ha nem egyeznek a velemenyek az meg nem a vilag vege. Meg lehet tanulni egyutt elni a masikkal ugy,hogy nem jottok ki ugy mint haverok de tisztelitek egymast es a testveri szeretet megmarad de nem kell allandoan egyutt logni.
Ezt csak azert irom, hogy ne erezd magad rosszul, vagy ne hibaztasd magad ha te megprobalod es a tesod nem vevo a tarsasagodra. Nem lehet eroltetni. Ha sikerul hurra, ha nem akkor ez van.
Amugy lehet hogy ha lesznek pasi ugyeid kerheted a velemenyet/segitseget, talan felebred benne a "baty megvedi hugit" oszton es ha most nem is kesobb talan kozelebb kerultok egymashoz.
Nekem pl. az egyik fiu unokatesom ilyen, akivel minden pasi problemamat megbeszelem es a batyamnak soha nem mondtam el semmi ilyesmit, mondjuk azert sem, mert hamar elkoltozott es sajat csaladot alapitott joval azelott, hogy elkezdtem pasizni.
Az a gond hogy gőzöm nincs hogy mit szeret, és elég gyerekesnek tartom facebbokról kinyomozni meg ilyenek :")
igazából amikor 2-en kell hogy elmenjünk valahova akkor jól elbeszélgetünk, meg ő is mesél én is, nem ilyen lelkizőset, de vicces megtörtént eseteket, meg ilyeneket, viszont ha itthon vagyunk akkor nincs ilyen :C
Ilyenkor jo, ha meg ennyi idosen is egy szobank van :) en 14/l, o meg 18/f es emeletes agyunk van mar kb 10 eve, mindig egy szobank volt. A suliban eppen csak koszonunk egymasnak, de itthon valahogy mas. Legtobbszor a leckejet irja, de mikor beszelgetunk, akkor egesz felszabadult. Minden baratnom azt hiszi h jajj nekem megis milyen kapcsolatom van a batyammal, nm is beszelunk egymassal...ez nem igaz. Attol mert nm olyan jo a kapcsolatunk masok elott, en nagyon-nagyon szeretem ot, es nagyon felek attol, h mi lesz 1 ev mulva, mikor elmegy egyetemre (mert biztos elmegy, mert a mi varosunkban nincs jo egyetem).
Neked is azt tanacsolom, hogy barmi tortenik, lesz egy olyan esemeny, ami ossehoz titeket, ne adj' Isten baleset vagy mittudom en, es 'raebred' h neki van egy tesoja, akit lehet szeretni, akkor te szeretsd ot viszont, es ragaszkodjal hozza, barmi tortenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!