Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan jöjjek ki jobban a...

Hogyan jöjjek ki jobban a bátyámmal?

Figyelt kérdés

én 15/L, ő 21/F

alig ismerem, nem rossz a kapcsolatunk, inkább olyan semmilyen, néha beszélünk más semmi..

2015. jún. 23. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
közös program jó lehet :) például gokart, koncert, mozi, meki és sok más
2015. jún. 23. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Az en batyam es koztem is nagy a korkulonbseg (7 ev).

Amikor fiatalabbak voltunk mindig cikinek erzett a baratai elott, de amikor csak ketten voltunk eljatszottunk, elhulyultunk. Kesobb segitettem neki mikor mar nagyobb volt es szerelgetett, mindig logtam a garazsban es befogott segiteni, adogadtam a szerszamokat, lefogtam a zsinort, stb. Ha erdeklodsz vmi hobbija irant vagy a kedvenc egyutteset meghallgatod es megszereted nagyobb az esely, h valami kozos progit csinaljatok. O nem fog veled tini sorozatokat nezni es dzsusztinbibert hallgatni de ha latja, hogy pl. rajongasz a Tankcsapdaert vagy mittomen, akkor lehet hogy elvisz egy koncertre. Ha van vmi kozos sport, pl. tenisz amit jatszhattok egyutt az is jo otlet lehet.

A "kijovest" nem lehet begyakorolni. Az vagy jon magatol vagy sem.

Egy fontos dolog van, amit erdemes megjegyezni: a baratainkkal ellentetben a rokonainkat nem tudjuk megvalogatni es ha nem egyeznek a velemenyek az meg nem a vilag vege. Meg lehet tanulni egyutt elni a masikkal ugy,hogy nem jottok ki ugy mint haverok de tisztelitek egymast es a testveri szeretet megmarad de nem kell allandoan egyutt logni.

Ezt csak azert irom, hogy ne erezd magad rosszul, vagy ne hibaztasd magad ha te megprobalod es a tesod nem vevo a tarsasagodra. Nem lehet eroltetni. Ha sikerul hurra, ha nem akkor ez van.

Amugy lehet hogy ha lesznek pasi ugyeid kerheted a velemenyet/segitseget, talan felebred benne a "baty megvedi hugit" oszton es ha most nem is kesobb talan kozelebb kerultok egymashoz.

Nekem pl. az egyik fiu unokatesom ilyen, akivel minden pasi problemamat megbeszelem es a batyamnak soha nem mondtam el semmi ilyesmit, mondjuk azert sem, mert hamar elkoltozott es sajat csaladot alapitott joval azelott, hogy elkezdtem pasizni.

2015. jún. 23. 01:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy gőzöm nincs hogy mit szeret, és elég gyerekesnek tartom facebbokról kinyomozni meg ilyenek :")

igazából amikor 2-en kell hogy elmenjünk valahova akkor jól elbeszélgetünk, meg ő is mesél én is, nem ilyen lelkizőset, de vicces megtörtént eseteket, meg ilyeneket, viszont ha itthon vagyunk akkor nincs ilyen :C

2015. jún. 23. 02:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélgetni vele.
2015. jún. 23. 16:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez nem lenne rossz otlet ha neha kijonne a szobajabol es nem csak addig amig megmelegiti a maradekot. Plusz nem nyomkodna mindig a telojat :c
2015. jún. 23. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Ilyenkor jo, ha meg ennyi idosen is egy szobank van :) en 14/l, o meg 18/f es emeletes agyunk van mar kb 10 eve, mindig egy szobank volt. A suliban eppen csak koszonunk egymasnak, de itthon valahogy mas. Legtobbszor a leckejet irja, de mikor beszelgetunk, akkor egesz felszabadult. Minden baratnom azt hiszi h jajj nekem megis milyen kapcsolatom van a batyammal, nm is beszelunk egymassal...ez nem igaz. Attol mert nm olyan jo a kapcsolatunk masok elott, en nagyon-nagyon szeretem ot, es nagyon felek attol, h mi lesz 1 ev mulva, mikor elmegy egyetemre (mert biztos elmegy, mert a mi varosunkban nincs jo egyetem).

Neked is azt tanacsolom, hogy barmi tortenik, lesz egy olyan esemeny, ami ossehoz titeket, ne adj' Isten baleset vagy mittudom en, es 'raebred' h neki van egy tesoja, akit lehet szeretni, akkor te szeretsd ot viszont, es ragaszkodjal hozza, barmi tortenik.

2015. jún. 23. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben az esetben nagy a korkülönbség köztetek.. Nővérem és köztem is 6 év van. Pont ebben a korban "vált le" nővérem otthonról (és utazott ki külföldre) én meg nagyon rosszul éreztem magam emiatt, mert valahogy mindig egy kis tininek voltam kezelve a részéről. Nagyon sokáig nem találtuk meg a közös hangot (pedig mi lányok vagyunk, bár ennek nyilván a távolság is az oka volt). De később azért normalizálódott a helyzet. Így most, h én 30 éves vagyok, ő 36, lényegesebben másként kezeljük egymást.. én sokkal higgadtabban, nem vagyok olyan heves és "akaratos", mint 15 évesen, ő pedig egyenrangu félként kezel és nem egy kis tinilánynak :) Tehát szerintem az igazi jó testvéri kapcsolat köztetek pár év múlva fog elérkezni.
2015. júl. 6. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!