Hogy lehetne jobb a kapcsolatom a családdal? Csak 17 vagyok de én így nem bírom tovább. Rettenetesen szenvedek kérlek páran olvassátok végig a hosszú szövegemet és próbáljatok segíteni. Többi lent!
Apad es anyád kapcsolata tönkrement, valszeg előtte se volt annyira leányálom. Persze hogy a kapcsolat resze nem megy, de ez most szerintem nem is a legfontosabb.az pozitív, h van vki, akinek megnyilsz.
Nem tudok mast tanácsolni: Keresd meg az illetékes szakembert.
Értem, hogy nagyon ki kell most ezt irnod magadból, és jól van ez így.
Esetleg probald meg a csaladsegitoben a szakembert, így nyáron.
Menni fog? :)
Èn is csak azt tudom mondani, amit a többiek. Menj el pszihológushoz, neki mindent őszintén el tudsz mondani és biztosan tud segíteni is.
Szerintem, mert nem figyel rád senki így akarod magadra felhívni a figyelmet. De ezzel az emberekből àltalában pont az ellenkezőjét váltod ki. Erre neked tuti tanácsokat, csak szakember tud mondani. Ne tedd tönkre magad! Nem éri meg!
Azért is lenne nagyon indokolta pszichológus, mert ő egy pártatlan szakember, aki segít neked feldolgozni ezeket.
Attól ne félj h kidumal az iskolában, titoktartás köti.
Legalább próbáld meg.
Felnőttként nehéz bármit is javasolni , mert már máshogy gondolkozik az ember. Szerintem felesleges ilyeneket javasolnom hogy pszichológus meg ilyesmi...úgysem fordulnál hozzá.
Amit javasolnék : ne rágódj a múlton, szüleid kapcsolatán...nem tudsz rajta változtatni, ez az ő döntésük volt. Sajnos tönkretettek téged ezzel. A te életeden viszont tudsz változtatni , a drogozás , kábítószerek, alkohol, nem jó irány. Főleg ilyen fiatalon, felnőtt fejjel lehet ezekből mértéket tartani(már aki tud) de fiatalon nem. És azt tudnod kell hogy ezek nem fogják megoldani a problémáidat. Azt csakis TE fogod tudni megoldani, senki más helyetted , az élet nem lesz egy csoda folytán öröm és boldogság.... Nem a miérteket kell keresni hanem a hogyanokat. Hogyan oldod meg ? Mit teszel hogy kilépj ebből az önpusztító depresszióból? Az élet kemény , neked még keményebbnek , erősebbnek kell lenned. Sajnos fiatalon kellett ezt megtapasztalnod. Valószínűleg apud is bekattant a válástól és azért nem foglalkozott veletek úgy mint előtte, ha nem mérgesedett el még a viszonyotok próbálj vele erről beszélni, lehet mindkettőtök számára fontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!