Ez normális egy fiútestvértől?
Batyam hasonlo dolgot csinalt (koztunk egy ev van) amikor kisebbek voltunk. Mondjuk, o nem feltesbol, tisztan agressziobol fojtogatott es bantott. Szuleim sem tudtak semmit csinalni, mivel legtobbszor ez olyan esetekben tortent mikor ok nem voltak otthon.
Az en megoldaom az volt, hogy visszautottem es ha nem volt eleg eros, nos en karmoltam e sharaptam is... nehogy mar azt higgye, csak neki szabad a masikat bantani. Megtanulta egy ido utan,hogy ha o ut es fojtogat, akkor en veresre karmolom a karjat/labat/ahol erem :)
Hozzateszem, ma mar felnottek vagyunk es ez a tinikor kornyeken veget ert szerencsere!
Nem.
Ez már nem védelem, hanem durva beleszólás az önállóságodba.
Első körben törd be az orrát, és mondd meg neki, hogy nem vagy a rabszolgája.
Ha folytatja, akkor szólj valaki normálisabb felnőttnek, ha már a szüleid nem tesznek.
Én a helyedben először elmondanám egy megbízható tanáromnak az iskolában. :) Persze, hogy ő azonnal azt fogja mondani, hogy a szülőket értesíteni kell ezekről. Akkor vagy leülsz a szüleiddel, vagy esetleg megkéred a tanárt, hogy hívja be a szüleid, és ott minden kiderül. Elmeséled, meg hasonló.
Drukkolok neked, hogy szerencsével járj.
Légy erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!