Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez beteg vagy kamaszkori...

Ez beteg vagy kamaszkori lángolás? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem ám erre a kérdésre kultúrált válaszokat várok, előre is köszönöm! Na az a szitu hogy 15 éves fiú vagyok és amikor a testvérem hozzám ér vagy valami vagy pl megvakarja a hátamat ez csak egy példa akkor vonzódást érzek a teste iránt és ezért nagyon furdal a lelkiismeretem ez csak azért lehet mert nem nagyon mozdulok ki otthonról vagy csak egy kémia? Vagy esetleg ez már túl megy a kémián is és kicsit beteges? Normális válaszolókat várok, és tanácsokat! Ez a kérdés nekem nagyon fontos! Köszönöm a válaszokat előre is és várom! Sziasztok!
2015. máj. 11. 00:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Figyelj, 15 éves fiú vagy... ebben a korban szinte mindenkivel előfordul hasonló. Ne érezd magad rosszul emiatt. Viszont, azt gondolom, hogy ne is engedj túl nagy teret annak a gondolatnak, hogy te, meg a tesód...

A legtöbbet szerintem az segítene, ha lenne egy barátnőd...

És mégegyszer, nyugi, ki fogod nőni az ilyneket!

2015. jún. 8. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!