Ez beteg vagy kamaszkori lángolás? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem ám erre a kérdésre kultúrált válaszokat várok, előre is köszönöm! Na az a szitu hogy 15 éves fiú vagyok és amikor a testvérem hozzám ér vagy valami vagy pl megvakarja a hátamat ez csak egy példa akkor vonzódást érzek a teste iránt és ezért nagyon furdal a lelkiismeretem ez csak azért lehet mert nem nagyon mozdulok ki otthonról vagy csak egy kémia? Vagy esetleg ez már túl megy a kémián is és kicsit beteges? Normális válaszolókat várok, és tanácsokat! Ez a kérdés nekem nagyon fontos! Köszönöm a válaszokat előre is és várom! Sziasztok!2015. máj. 11. 00:00
1/11 anonim válasza:
Szerintem normális, én is érzek néha ilyesmit, amikor fiútesóm "közel van". 17/L
2/11 anonim válasza:
Hat nem tudom, engem soha nem hozott lazba az ocsem.
Nyilvan, nem normalis, mivel a testvered, de ez elobb vagy utobb elmulik, mikor talalsz majd magadnak egy lanyt.
3/11 Argloss válasza:
Kamaszkorában az ember arra is fel tud izgulni, ha zötykölődik a busz. Egy kis simogatástól meg pláne. A testvéredben megbízol, ezért ő nagyobb hatással van rád, mintha más érne hozzád. Ez nem beteges, hanem csak a hormonok hatása.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat! Kicsit megnyugodtam! De azért várom a további "normális" válaszokat! :)
2015. máj. 11. 00:10
5/11 anonim válasza:
Az egyes emberi érzelmeket nem választja el szilárd fal egymástól. Ugyanabban a szervben születnek meg sokféle idegi, hormonális és egyéb hatásra azok a biokémiai folyamatok, amelyek élettani történéseket is kiváltanak. A tanulási folyamatok során lehet elkülöníteni és megkülönböztetni egymástól a hasonló jellegű érzelmeket, de ezen a tanulási folyamaton mindenkinek saját magának kell végigmennie. A pozitív érzelmek sokszor és sok elemet tekintve hasonlítanak egymásra, de a szeretetnek is többféle változata van és ezeket bizonyos jegyek alapján külön lehet és kell is választani. Az ember máshogy szereti a szüleit, a testvérét, a gyerekét, sőt unokáját és a barátját, a szerelmét, házastársát. Mindenkinek magának kell tudni szétválasztani ezeket egymástól és többnyire azért sikerül is. Úgyhogy a Te korodban az érzések zűrzavara természetes és a Te feladatod ezek különválasztása. A baj ott van, amikor egy kialakult, befejezett személyiségfejlődésű felnőtt személy nem képes erre a különbségtételre.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2015. máj. 11. 00:21
7/11 anonim válasza:
Hogy érted, hogy "vonzódást érzel a teste iránt"? Megdugnád vagy megölelnéd?
8/11 anonim válasza:
Aktív jelzés, hogy kéne neked egy nő! Vagy egy pasi, ha az jobban tetszik. Tesóval azért ne, az enyhén szólva is bizarr!
9/11 Marikahh vok válasza:
Szerintem neked semmi bajod!AMikor az osztály társaim közül az eggyik fiú hozzámért én is éreztem iránta valamit
10/11 anonim válasza:
Hogy is fogalmazzam finoman...
Nem akarlak megbántani, de ha valaki saját testvére iránt érez erotikus vágyat perverz dolog.
( Már amennyiben édestestvérről van szó. Mostoha testvér esetén más a helyzet. )
Isten segítségével leküzdheted ezt a vágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!