Van egy pszichopata testvérem. (? ) (többi lent)
mit tudnék kezdeni vele? Állandó jelleggel, ha neki valami nem tetszik, esetleg nem olyan választ kap amit hallani akar, vagy valaki ki meri mondani neki az igazat akkor tör-zúz, neki megy mindenkinek, fenyegetőzik hogy megöli az egész családot.
El kéne vitetni? Egyáltalán lehet ilyet hogy elvitetni kezelésre?
Normális válaszokat szeretnék, nem a sok trollt.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A szüleid miért nem csapdossák orrba?
Ha neked megy, akkor gáncsold ki, ha pedig a földön van, akkor tedd harcképtelenné.
A zavartság hibás működést jelent a normális elmében, viselkedésben és észlelőképességben, előidézheti valamilyen agyi sérülés, vagy az agy hiányos vérellátása.
Beszéljünk megértően a beteggel. Próbáljuk meg a páciens számára rendkívül fenyegetőnek tűnő helyzetet nem dramatizálni, védjük meg a sérülésektől, negatív pszichés behatásoktól. Kérjünk segítséget orvostól, vagy hívjunk mentőt, ha a páciens ön- vagy közveszélyes.
Hány évesek vagytok?
Ha a tesód már felnőtt, kell a beleegyezése a gyógykezelésbe, ha valóban arra van szüksége. Azonban ha még kiskorú, a szüleid tudnak segíteni.
Ők nem látják ezt? Vagy nem előttük mond ilyeneket?
Van olyan h távol tartási végzés bíróságtól lehet kérni.
Bár szerintem 3-4 orrba vágás vagy nyakas hatékonyabb lenne.
De ti tudjátok.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Aki a nyakon csapkodást pártolja, elmondanám neki, hogy nem 1x vertem már el...
Szüleimnek is nem 1x neki támadt, akkor is Én szedtem le róluk..mondhatjuk hogy közveszélyes, mert utoljára egy vascsövet akart átszúrni rajtam, legalább is ezt üvöltözte..
Felnőtt ember, nem tudom hogy elvinnék-e..
szerintem kérjetek segítséget.
nehéz ennyiből bármilyen diganózist felállítani, de az egyértelmű, hogy az érzelmi- indulati kinyílvánításával gond van, nem tudja kontrollálni őket. Hogy ez miért van, megfelelő szakember tudná megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!