Mit csináljak az anyámmal?
Válás esetén miért kéne egyikőtöknek vele maradni?
Nyugodtan bemehetsz a rendőrségre, az ő dolguk feltárni, hogy mi folyik nálatok. Ha nem értesz velem egyet, hívd fel névtelenül a 107-et és kérdezd meg. Beszélhetsz a gyerek háziorvossal, kérj segítséget. A kicsinek még van védőnője, beszélhetsz vele is. Orvos is, védőnő is láthatja a bántalmazás nyomait. Van gyerekjóléti szolgálat, keresd meg a hozzátok tartozó, kérhetsz segítséget. Más rokon, aki tudna segíteni? Ha ennyire elfajult már a helyzet, minél hamarabb lépnetek kell!
Gyanithatoan az anyad alkoholista vagy kabitoszeres, ezek szoktak igy tonkretenni a pszichet.
Ha jo a kapcsolatod apukaddal, akkor beszeld meg vele a dolgot es kerd a vedelmet.
Ha ez nem megoldas akkor a gyamhatosaghoz kell fordulni (akar nevtelenul is - ahogy elottem javasoltak) ez tanacsot kell kerni hogy lehet ezt a tarthatatlan allapotot megoldani.
Amerikaban az ilyen szulotol elveszik a gyerekeket es bortonbuntetesre itelik, elvonokurara kotelezik oket.
Csak egy hosszu rehabilitacio utan van valami eselyuk arra hogy a gyerekeket visszakaphassak.
Titokban elmehetsz a gyámügyre, és megmutathatod ott a hangfelvételeket, valamint készíthetsz képeket is a sebeidről!
Én mikor anyám ittasan folytogatott, és kikarmolta a nyakamat, lefényképeztem a karcolásokat (amik elég szépen látszódtak), majd megmutattam neki, és azt mondtam, hogy feltöltöttem az email fiókomba, ha még egyszer hozzám mer érni, mindenkinek megmutatom őket!
Mindenki előtt titkolja/szégyenli, hogy iszik!
Mióta ezt megtettem, nem igazán szólunk egymáshoz, de nem mer hozzám nyúlni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!