Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A 10 éves húgom fél a wc-n,...

A 10 éves húgom fél a wc-n, mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő tud lenni hogy mindig nyitott ajtónalvegzi a dolgát, de másképp nem mer wcre menni, sőt van mikor az ágyra fekszik és mutogassa a feneket,meg szagolgatja a bugyijat. Szerintem ez nemnnormális dolog. Mit lehetne tenni? Szüleim nem szólnak rá soha ezek miatt. 17/L
2015. ápr. 17. 16:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

És legalább te megpróbáltál már erről BESZÉLGETNI a húgoddal? Vagy csak odaveted neki foghegyről, hogy "te hülye vagy" és várod hogy csoda történjen?

Biztosan van valami oka. Ki kéne deríteni, miért teszi. Ha otthoni körülmények között nem megy, akkor orvosi segítséggel. Értem én, hogy nem a te dolgod, de ha a szüleid inkompetensek, akkor másnak kell lépni, egy 10 éves gyereket még nem késő megnevelni.

2015. ápr. 18. 13:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Gyerekeket nem ijesztgetünk WC-n történő lehúzással, meg abból kibújó lényekkel. Ez ilyen következményekkel járhat.
2015. ápr. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!