A 10 éves húgom fél a wc-n, mit lehetne tenni?
Hát, hogy fél a wc-n, nem tragédia, bár nem normális.
Na de a többi...
Pszichológus kéne neki, gratula a felelős szüleidnek. :(
2015. ápr. 17. 16:34
Nem félelemről van szó,hanem valami pszichés dologról. Valami nem stimmel nála,ez nem normális viselkedés. Keressetek szakembert,mert elég gáz élete lesz amúgy.A szüleid sem százasok,bocsi,ha ez nekik természetes.
2015. ápr. 17. 16:35
Állítólag az éneklés olyan hormonkat szabadít fel, hogy éneklés közben egyszerűen lehetetlen félni. Egy próbát megér.
2015. ápr. 17. 16:35
Ha a szüleidet nem érdekli,az gáz.Ez elég komoly dolog is lehet.Azt javaslom,menj be a sulijába,és beszélj az iskolapszichológussal.Mert ez tényleg nem normális dolog 10 évesen.
2015. ápr. 17. 16:36
5/12 A kérdező kommentje:
Még szüleim arra neveltek minket h pisilesnel a wct se kell lehuzni ami sztem elég undorító ha lehuzom rám szólnak h ne tegyem :\ húgom néhaakkor se huhúzza le ha nem csak pisil,
Az én húgom is félt a wc-től, igaz ő 5-6 éves volt akkor. ő is mindig nyitott ajtónál és álljon az ajtó előtt a nővérem vagy én. Apu végül úgy oldotta meg, hogy A wc-t fehér tapétával kitapétázta, majd azt mondta a húgomnak, hogy minden egyes hősies wc-és után Amit egyedül, csukott ajtó mögött végez el, Mindig lesz valami meglepetés rajz a falon. A húgom kíváncsiság győzött. Hamar rászokott a zárt ajtó mögött elvégezendő dolgaira, és már egyikünknek sem kellett az ajtóban állni. Apu meg minden este amikor a húgom már aludt rajzolt valamit a falra. Na igen, a wc-én tele volt Micimackókkal, hableánnyal, csőrikével, kukori- kotkódával, brekivel. Mindig volt mit rajzolni amit a húgom imádott. A végén már mi is rajzoltunk valamit..A húgom meg minden reggel fülig érő szájjal jött ki a wc-ből, hogy megint megtalálta az új figurát a falon..:)
Nálunk ez vált be. Ki tudja, hátha nálatok is beválik.
2015. ápr. 17. 16:40
7/12 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért telorol írok
bízom benne, hogy csak poénkodsz és ezt kitaláltad. Mi az, hogy nagywc után nem húzza le? Fújjj, hát ez elképesztő! A szüleid a betegek, a hugod csak egy következmény! Hála a magasságosnak, hogy te valahogy mégis csak megtanultad, hogy nem hagyjuk ott a _arunkat, mint a kutya (bár még az is elkaparja maga után). Ez meg, hogy szagolgatja a bugyiját, hát ez végkép siralmas, szánalmas és beteg dolog. Nem normális a hugod, ezért köszönet a gyereknevelésre alkalmatlan szülőknek.
2015. ápr. 17. 16:51
9/12 A kérdező kommentje:
Nem poénkodok ez tényleg így van.. :/ de nem tudom én mit tehetnek
A 6-os tök jó dolgot mondott. Csak a leírtad alapján a szüleid részéről ez kivitelezhetetlen...
2015. ápr. 17. 17:40
Kapcsolódó kérdések: