Megmondtam az oszintet, megsertodott. Tehetek valamit?
Először is azon törd a kobakod, mitől fordult depresszióba a nővéred. Ez nem rendetlenség, hanem komoly lelki panasz! Anyámnál néztem végig ezt, nem a levegőbe beszélek!
Azért sértődött meg, mert a gyenge pontjára léptél, mert a szégyenfoltjára mutattál rá, amin nem tud úrrá lenni. Mivel nem tudja kezelni, ezért nem vesz róla tudomást, te pedig rámutattál.
A lényeg, hogy a rendetlenség nem probléma, hanem tünet. Tünete, egy depresszióba zuhant, kilátástalan, céltalan életnek. Ezzel kellene foglalkozni, bár rohadt nehéz lesz, mert neki is egyetlen célja van: jól eltakarni a problémát. Ha rákérdezel, ellenséges lesz és elbújik.
Jól tetted, hogy megmondtad neki, talán elgondolkozik rajta, persze egy ideig még sértett lesz.
Nekem a húgom ugyanez, viszont sajnos ott van két kisgyerek is és nagyon sajnálom őket, hogy ilyen környezetben kell élniük. És el is vannak rendesen hanyagolva. Pont most mondtam meg neki a véleményemet, de ő nem sértődött meg viszont remélem elgondolkozik rajta ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!