Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg én vagyok az irigy...

Tényleg én vagyok az irigy amiért kerek perec megmondtam az após szemébe amit gondolok?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy párom külföldön dolgozik hogy megtudjunk élni, eddig sem szerettem adakozni, de hogy én is elkezdtem dolgozni a férjem apja csúfosan mondta hogy nincs sör hát vegyek már neki 1-2sört.

Nekem sem kellett több, nem vagyok jótékonysági hivatal.

Közöltem hogy nem fogok több mint félórát dolgozni hogy vegyek neki 2 sört.

Ezen nem csak ő de még a sógornőim is felháborodtak.

Após már kitudja hány éve nem dolgozik, csak a gyerekgyártásból éltek, és a többi meny szívesen vesz sört, s költi arra a pénzét! Én nem!

Mivel boltban dolgozom azt nézem mi az olcsóbb hogy azt a fizetésemből ne menjen minuszba stb.

2014. aug. 29. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Jaj, hat azon a par soron nem mukik semmi!

De, mulik. Ma egy sor, (sor, erted, bodito anyag, nem letfontossagu dolog) holanp ketto, holnaputan mar etetheted, es ruhazhatod.

Szerintem teljesen jol csinaltad, eloskodjon azokon, aki ezt hagyjak, ne rajtad. Ha meg felhaborodik azon, hogy nem szolgalod ki az igenyeit, akkor szokjon csak hozza.

Neki is annyiba kerul a boltban, mint neked.

2014. aug. 29. 14:47
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem picit túlreagálod. Nem arra kért, hogy mostantól adj neki havi apanázst, vagy fizesd a számláit. Hanem, hogy vegyél neki pár doboz sört. 1000 ft-ért kapsz kb 5 dobozzal. Megértem, hogy nem vettél, de ezért nem kellett volna ennyire lehordani.... Itt valami komolyabb dolog állhat a háttérben....
2014. aug. 29. 14:48
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem, nem vagy jótékonysági intézmény...

Hát max 1-2 alkalommal vettem volna neki, de rendszert én sem csinálnék ebből, szóval ha többedszerre kér erre, akkor én is leállítanám.

Mondd meg neki, hogy a párod (az ő fia!!!) is keményen dolgozik és spórol odakint, nem teheted meg te azt, hogy söröcskére pazarlod a pénzt, arra spóroltok, hogy rendes családi életet élhessetek, gyerek, lakás, stb...

2014. aug. 29. 14:48
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Jól tetted! Ha ételt kért volna, az más lenne. De sört én sem vennék neki.
2014. aug. 29. 14:50
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Apósod bunkó ha ezt ilyen stílusban kéri, hogy vegyél két sört. Te pedig finoman szólva sem vagy nagyvonalúnak mondható, ha nem veszel neki még két doboz sört sem, ami mellesleg 300 ft-ba kerül. Nekem akármelyik ismerősöm szívesen vesz ilyen kis értékű dolgot, ha mondjuk nincs pénzem, én is ugyanígy teszek másokkal és senki nem szokta azt emlegetni, hogy ő ezért hány percet dolgozik.
2014. aug. 29. 14:52
 6/14 anonim ***** válasza:
43%
5-ös. Van egy érzésem, hogy az após kb semmit sem adott/adna vissza. Így a válaszod már önmagában nem állja meg a helyét, mert arra alapoztad, hogy ez kölcsönös, de náluk tutira nem lenne az.
2014. aug. 29. 15:03
 7/14 anonim ***** válasza:
34%
Ha az apósodnál laksz akkor tényleg bunkó vagy. Ha csak vendégségbe ment hozzátok, akkor is bunkó vagy.
2014. aug. 29. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
6 Bocs de nem szoktam visszakérni nyamvadt 300 forintot egy havertól, rokontól. Ha nem hív vissza, nem hív vissza, nem is jegyzem meg. Ismerek egy-két ilyen sóhert, aki tényleg emlékszik rá hogy egyszer adott egy szál cigit és még azt is visszakövetelné, ami jár, az jár alapon, de nem szívesen beszélgetek velük. Természetesen ha folyton velem akarná megvetetni após a sörét, akkor szólnék neki, hogy ez így nem fog menni, de az első kérésénél beszólni, ráadásul így, hogy ő két sörért fél órát dolgozik, nagyon gáz. Ajándékozni se szoktak semmit az ilyen emberek? Apósék ajándékára néha 10 ezret is költünk és nem szoktam kiszámolni, hogy ők milyen értékben ajándékoznak vissza.
2014. aug. 29. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
A hangnem lehet, hogy nekem sem tetszett volna, de azt hiszem egyszeri alkalommal nem vágott volna földhöz, hogy vegyek neki 2 doboz sört. Ha rendszert akarna csinálni belőle, akkor megmondanám, hogy múltkor kapott, érje be ennyivel. De így elsőre szerintem kicsit túlreagáltad.
2014. aug. 29. 15:30
 10/14 anonim ***** válasza:
54%

Nekem/nekünk már az elején ezt kellett volna tennem/tennünk.

Bár nem sör volt,de annál nagyobb érték,autó!

Én kezdetektől tiltani akartam az autó kölcsön adását,de párom csak odaadta apósnak mindig. Végül már könyörögni kellett,hogy hozza haza az autót,kéne nekünk stb. A legdurvább akkor volt,mikor utolsó hetes terhes voltam és kikötöttük neki,ha lehet maradjon közelben,mert bármi lehet és kell az autó! Hát persze,hogy 200 km-rel odébb volt...

A pohár akkor telt be,mikor már hónapok óta munkanélküli volt és folyton furikázott,de nem mindig messzire,hanem csak a szomszéd utcába. Mikor hazajött,fogtam magam és kulcsot kivettem a kocsiból és megtiltottam neki a további autóhasználatot. Immáron 1 éve nem vezette az autónkat!

Tényleg megelégeltem,hogy hazavágja az autót,tankolom és én nem tudok otthonról elindulni,mert megint porzik a tank!

Sört 1x kért,hogy vegyek vagyis hogy hívjam meg,mert szívességet tett,hogy az én autómmal,az én pénzemből a munkanélkülisége ideje alatt elvitt oda ahova kértem!

Mondtam,hogy oké!Több fuvar nincs és résszemről több sör se!

Ismerem és tudom,hogy az élete 75 %-át kocsmában és sörözéssel töltötte.

És jól mondod,nem vagy jótékonysági hivatal.

2014. aug. 29. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!