Tényleg én vagyok az irigy amiért kerek perec megmondtam az após szemébe amit gondolok?
A helyzet az hogy párom külföldön dolgozik hogy megtudjunk élni, eddig sem szerettem adakozni, de hogy én is elkezdtem dolgozni a férjem apja csúfosan mondta hogy nincs sör hát vegyek már neki 1-2sört.
Nekem sem kellett több, nem vagyok jótékonysági hivatal.
Közöltem hogy nem fogok több mint félórát dolgozni hogy vegyek neki 2 sört.
Ezen nem csak ő de még a sógornőim is felháborodtak.
Após már kitudja hány éve nem dolgozik, csak a gyerekgyártásból éltek, és a többi meny szívesen vesz sört, s költi arra a pénzét! Én nem!
Mivel boltban dolgozom azt nézem mi az olcsóbb hogy azt a fizetésemből ne menjen minuszba stb.
Az mondja, hogy egy-két sör nem számít, aki sír, hogy ennyi pénzből nem lehet megélni. Persze hogy nem, mert itt egy kis sör, meg ott egy doboz cigi. A gyerek cipőjére nincs pénz, meg a törlesztésre, de ezekre a felesleges kiadásokra naponta.
Kérdező, igazad van. Pofátlanul követel a naplopó. El kell zavarni, hogy dolgozzon és azt költse sörre.
Én a kérdezőnek adok igazat.
Egyrészt a sör nem létszükséglet, másrészt ha megveszi, akkor szinte biztos, hogy após ebből valahogy rendszert csinál. 300FT is számít, azt is félre lehet tenni, vagy venni belőle értelmesebbet. Ha ételt kérne, nyilván más, de ha valakinek sör vagy cigaretta kell, azt vegye meg maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!