Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ki a bunkó? (Kérdésem túl rövid)

Ki a bunkó? (Kérdésem túl rövid)

Figyelt kérdés
Ha két 30 körüli lánytestvér gyereket szeretne, mindketten házasok, de egyiküknek sem jött össze természetes úton. Lombikkal az egyiküknek igen, már a terhesség vége felé jár, a másik pedig irigy és szomorú, mert neki még így sem. Bunkóság-e ebben az esetben őket felkérni keresztszülőknek? Bunkóság-e elmondani a felkért párnak, hogy a feleség épp kettészakad a fájdalomtól és bár örül a testvéréék örömének, de most nem szívesen babázna a máséval?
2015. ápr. 16. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4%

6-os, ne itelkezz!

Te el sem tudod kepzelni, hogy milyen lehet 4 terhesseg utan is gyermektelennek lenni.

Ez egy akkora fajdalom es veszteseg, amit csak az erti, aki atelte.

Szo sincs itt bunkosagrol meg erkolcsrol!

En most vagyok az 5. babammal terhes, es eddig mindegyik babam meghalt.

A 3., 4. utan mar en is keptelen voltam babak koze menni.

Szerencsere nekem a Barataim igazi Emberek, akik ezt atereztek. Isten ovjon az olyanoktol, mint te.

2015. ápr. 16. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
11-es, meg kell, hogy védjem a 6-os hozzászólót, ugyanis ő is írta, hogy átérezték a helyzetüket, segítették őket ahol tudták, lelkileg támogatták őket, és mellettük álltak. De nekik összejött a baba, és ezért ne jelentsék be, vagy ők ne legyenek boldogok azért mert másnak nem sikerül? Ugyanúgy ahogyan ők is velük voltak a bánatban, szomorúságban, nem lenne úgymond tiszta, ha a másik pár ugyanúgy legalább gratulál?
2015. ápr. 16. 13:31
 13/17 anonim ***** válasza:
És itt nem a szomszéd Joli néni lányáról van szó, akit alig ismer az ember, hanem egy 30 éve tartó barátságról, és egy testvéri viszonyról! Te örülnél ha a barátaid közül valaki titkolná a terhességét, meg nem merné elmondani, mert te mit fogsz szólni ehhez? Mert szerintem ez sem normális..
2015. ápr. 16. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Engem is tamogattak, stb., de nem vartak el, hogy babak koze menjek.

Sokszor az a legjobb tamogatas, ha beken hagyjuk a masikat, es hagyjuk gyaszolni.

2015. ápr. 16. 13:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Visszakérdezek: bunkóságnak élné -e meg az a testvér, akinél még várat magára a gyermekáldás, hogy a testvére az első gyermekénél nem őt kérte fel keresztszülőnek; ha más lenne a szitu.
2015. ápr. 16. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a bunkóság, ha nem őket kérnék fel
2015. ápr. 16. 15:48
 17/17 anonim ***** válasza:

11-es...azt hiszem te nem olvastad el figyelmesen a 6. válaszolo hozzászolását..

hagyták oket, késobb gratuláltak is... a másik fél pedig válaszra sem méltatta oket.

tudod az Isten az olyanoktol ovjon meg, mint te vagy...

2015. ápr. 16. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!