Miért ilyen bunkó? (kérdéses túl rövid, magyarázatod túl hosszú)?
a kémia/ fizika tanárom kibírhatatlan... monotonul beszél, majd elalszom az óráján, nem tanít jól, nem magyarázza el rendesen amit kell, kiakad ha valaki nem ért valamit és ezt elmondja, el kezd üvöltözni és akkor is ha nem mondják el a gyerekek ha nem értenek valamit. ha valaki nem érti a házit (ez én voltam :P ) és jelentem hogy nem értettem, akkor elkezd üvölteni: HOGY MIT NEM LEHET EZEN ÉRTENI??? EGYSZERŰ IONOK vagy mit tudom én micsoda -.-" ültetés volt közvetlen vele szemben ülök.. most már előre kitöltöm a kémia munkafüzetem hogy ha kérdezi az egyik feladatot tudjak rá HELYESEN válaszolni... Múltkor fizika lecómat reggel tesóm segítségével írtam meg, de az osztály legjobb tanulóját megkérdeztem hogy jó-e (jó barátok vagyunk) és azt mondta hogy miért csináltam F1-et és F2-t meg hogy jött ki nekem 4N-n?? mindegy hogy ne akadjon ki a tanár lemásoltam az o-társamét... közben kiderült én csináltam egyedül jól az osztályban.. kidülledt szemekkel néztünk egymásra o.társammal... persze nagyon mérges voltam, és megfogadtam ezentúl nem kételkedem magamban.... Mindegy attól még nem értem miért kell leüvölteni a fejét valakinek mert nem ért meg valamit elsőre??
Szerencsére jövőre nyugdíjba megy.. legalább is ezt terjesztik... de hát.. tavaly is ezt terjesztették..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!