Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bunkó vagyok? (kérdésed túl...

Manchester10 kérdése:

Bunkó vagyok? (kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

nagyon kiszoktam kitolok mindenkivel pl itt van néhány bunkóságom :

-haverom a facebookját ugyhagyta és hát hammár ugy hagyta ki is írtam neki olyanokat hogy az osztálya miattam utálta meg :D

-egyik nagy tervem hogy két fiu osztálytársamat összehozzam el is mondtam nekik kiakadtak de hát ha egyszer köteleségemnek érzem :)

-myvipen haveromomlok hát nos eléggé lejáratam el is mondtam neki és a képébe RÖHÖGTEM :)

2011. febr. 17. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan egy tajparaszt idióta vagy. De nyugi, nem viszed majd sokra.
2011. febr. 17. 18:52
 2/7 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
Inkább gonosz!
2011. febr. 17. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
igen. de ezért szeretünk.))
2011. febr. 17. 18:54
 4/7 szamóca. ***** válasza:
100%

egyzserűen idióta.

dee egyszer ugyis belefutsz valakibe aki nem hagyja. én pééldául már lehet lenyelettem volna veled a fogaid. :)

2011. febr. 17. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:

és még ezt meg is kérdezed,hogy bunkó vagy-e?

igen az vagy, de még pofátlan is méghozzá a súlyosabb fajtából...kezeltesd ki magad mert ez így nem lesz jó vége.

remélem azért egyszer majd olyannal tolsz ki , aki nem fogja ezt tűrni és beépít téged a falba hátha észbekapsz h.ülye gyerek!

főleg az 1. miatt írom ezeket. biztos nagyon "jól" érezhette magát az a "haverod",mikor kiutálták őt az osztályból.

ember veled komoly bajok vannak agyilag, nem veszed észre?!?!

2011. febr. 17. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:

mert ennek így*

elírtam

2011. febr. 17. 18:55
 7/7 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem: attól még hogy bunkó vagyok egyáltalán nincs semmilyen baj az agyammal,csak szeretek szórakozni!!! (:
2011. febr. 18. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!