Bunkó vagyok? (kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
nagyon kiszoktam kitolok mindenkivel pl itt van néhány bunkóságom :
-haverom a facebookját ugyhagyta és hát hammár ugy hagyta ki is írtam neki olyanokat hogy az osztálya miattam utálta meg :D
-egyik nagy tervem hogy két fiu osztálytársamat összehozzam el is mondtam nekik kiakadtak de hát ha egyszer köteleségemnek érzem :)
-myvipen haveromomlok hát nos eléggé lejáratam el is mondtam neki és a képébe RÖHÖGTEM :)
egyzserűen idióta.
dee egyszer ugyis belefutsz valakibe aki nem hagyja. én pééldául már lehet lenyelettem volna veled a fogaid. :)
és még ezt meg is kérdezed,hogy bunkó vagy-e?
igen az vagy, de még pofátlan is méghozzá a súlyosabb fajtából...kezeltesd ki magad mert ez így nem lesz jó vége.
remélem azért egyszer majd olyannal tolsz ki , aki nem fogja ezt tűrni és beépít téged a falba hátha észbekapsz h.ülye gyerek!
főleg az 1. miatt írom ezeket. biztos nagyon "jól" érezhette magát az a "haverod",mikor kiutálták őt az osztályból.
ember veled komoly bajok vannak agyilag, nem veszed észre?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!