Hogyan győzzem meg?
Hát, én mennék a kisebbe, ha én vagyok az idősebb, mert egyrészt úgyis hamarosan kiköltözök, másrészt akkor tuti nem az én szobámba lesz elszállásolva az összes vendég, amikor jönnek látogatóba. :) Cserébe viszont kérnék helytakarékos bútorokat, amikkel szépen lassan teljesen élhetővé teszem a teret.
Tuti nem az én szobámba pakolnának be mindenfélét, akkor se, ha elmegyek. Míg ha a nagyobb szobába mész, és koleszos leszel/albérletbe mész, ritkábban jársz haza, akkor úgyis a kicsi kihisztizi, hogy cseréljetek szobát, neki kell a nagyobb. Vagy ha nem, akkor oda fognak bezsúfolni mindenfélét, merthogy úgyse használod.
Valamint egy kis szobát könnyebb melegen tartani/felfűteni, én fázós vagyok, nekem ez is szempont.
Lehet cserébe kérni valamit a tesódtól, üzleteljetek. Egy évig ő mosogat el helyetted, vagy valami hasonló, ha átengeded neki a nagy szobát.
Mekkora a szobaméretek közötti különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!