Nagyon féltékeny vagyok, hogy tudnék ezen felül kerekedni?
Én 22 éves vagyok lány, a testvérem 28 éves fiú. Nem élünk a legjobb körülmények között, 2 szobás lakásba 5-en, mert a mama is hozzánk költözött nem rég. Nekem van egy 4 éves kapcsolatom, jól megvagyunk de mivel a barátom még tanul nem akar össze költözni velem.
A tesóm kb. másfél éve megismerkedett egy lánnyal, ő 25 éves, eléggé jól szituált családból van, saját vállalkozásuk van, ott dolgozik. Ők már a megismerkedésük után 4 hónappal össze is költöztek, nagyon kiakadtam, hogy ők miért.
Sokat mennek vásárolni, jó ruhákat hordanak, így a tesóm is kicsit megváltozott. Egyszer nekem adta a lány a nem hordott ruháit én ezt sértésnek vettem, mintha így akarná a pofámba vágni, hogy ők ezt megtehetik én meg nem. Múltkor elromlott a mosógépünk otthon, a tesómtól akartam pénzt kérni mert mástól nem tudunk, erre ő hogy meg kell beszélnie otthon, és erre kiszúrták a szemünk 20 ezer ft-al, hogy ebből oldjuk meg.
Erre tegnap kiderült, hogy tervezik a babát, ez volt nekem a hab a tortán nagyon féltékeny vagyok.
Legszívesebben üvöltenék, hoyg miért ilyen igazságtalan az élet, hogy más ilyen boldog és minden össze jön neki, nekem pedig nem.
Teljesen kivagyok, segítsetek!!!
Most komolyan...ha elvitte volna a nadrágokat, annak ellenére, hogy úgyse jó rád, akkor azon is hisztiznél, hogy az orrod alá dörgöli, hogy vékonyabb.
Nem 5 ft az egyetem, de szerinted mindenki gazdag, aki elvégzi????
Elárulom, nem. Sokan dolgoznak, hogy meglegyen a tandíjra való, vagy ha államira járnak, akkor ösztöndíjért tanulnak ezerrel. De pl ott a diákhitel is, nagyon sokan felveszik. Bár mindegy, nyelvtudás nélkül nem fenyeget a veszély, hogy egyetemre menj, hacsak nem ott takarítasz.
Végtelenül rosszindulatú vagy. Undorító.
Mert a kapcsolatuk elején még a bátyám elnondta, hogy mennyit keres vagyis kap a lany a szüleitől. havi 250-300ezer forintot.
neki nincs olyan hogy felesleges penz.
mindegy hagyom is az egészet itt senki nem gondol bele a mi helyzetunkbe, hogy egyik honaprol a masikra minusz 100ezerbe lettunk.
A kérdésed alapján már egy éve nem lakik veletek a bátyád. Volt időtök hozzászokni.
És tudom milyen egyik hónapról a másikra 140 ezer mínuszban lenni. Mégsem vagyok olyan, mint te. Én tudok örülni mások boldogságának, és nem az a célom, hogy tönkretegyem más ember kapcsolatát.
Letettem a cigit, lemondtam dolgokról, és plusz munkát vállaltam, hogy megéljünk.
Az exem családja is alig jön ki a pénzükből, pedig a bátyja (aki már külön él) tök jól keres. Eszükbe nem jutna lehúzni őt pénzzel.... Az ex meg egyetemre jár, méghozzá nem "büfészakra", bár nem is dob ki havi 30-at cigire. (Basszus, arányaiban alig többe kerül az albérletem ami havi 40)
Hanem vesz helyette máv bérletet, és eljár tanulni, nem pedig kapálózik hogy mekkora szemét a világ.
Egyébként mi a túrót csináltál középsuliban, hogy nem tudsz összekaparni egy középfokú nyelvvizsgát? Érettségit muszáj volt elvileg, nem hiszem el hogy nem tudsz megszólalni...
A leírásodból, a kommentjeidből süt, hogy nagyon gyerekes vagy, és sááááárga az irigységtől. Szerintem azzal a lánnyal nincs is az égadta világon semmi baj!
Max annyi, hogy neki sosem volt rossz élete. De ez neked miért baj? Ha valaki jobb helyzetbe született, azt már rögtön mocskolni kell? Miért nem örülsz, hogy a bátyádat belevitte a jóba? Az ember változik... Ha bátyád egyszer nagyonrég kijelentette, hogy nem családosodik le, akkor te azt már úgy vetted, hogy akkor már a lábatok kapcája lesz az idők végezetéig? Megjött a kedve a családalapításra, és kész. A lány meg arra költi a pénzét, amire csak akarja. Örüljetek, hogy legalább húszezret kaptatok. A bátyádnak párja van, akivel családot terveznek... természetesen elmúltak már azok az idők, amikor gyerekként együtt lógtatok.
Na tessék! A cigit is a fontos dolgok közé soroltad... pff...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!