Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 12/L Van egy egypetéjű ikertes...

Dorcsi,Dorci, Dorka kérdése:

12/L Van egy egypetéjű ikertesóm. ?

Figyelt kérdés
Hello. Van egy egypetéjű ikertestvérem,akivel annyira hasonlítunk kívülről hogy alig van olyan ember aki megtudna minket különböztetni, (mi nagyon ritkán veszekszünk...) eddig viccesnek találtuk hogy nem tudnak minket megkülönböztetni ...de mostmár kezd egy kicsit idegesítő lenni, és ezért mostmár gyakrabban összekapunk, hogyan tudnánk megkülönböztetni magunkat a másiktól??

2015. febr. 22. 18:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekem annak idején az osztályomban volt egy lány ikerpár, ők védjegyükké tették a kék és a piros ruhákat, kiegészítőket 14 éves korukban, illetve már azt megelőzően is. Egyébként hajra, arcra, mindenre teljesen egyformák.

De egy idő után elhiszem, hogy unalmas lehet. A már előttem szólók által említett kiegészítők, ékszerek, amiket csak egy adott színben hordtok, szintén jó ötlet. Az eltérő hajstílus, esetleg eltérő színű körömlakk, bár nem hiszem, hogy az iskolában megengedett. Eltérő színű cipő is jó ötlet lehet.

Azért egy idő után az osztálytársak biztos, hogy megszokják, hogy az egyikőtökre más jellemző, mint a másikra. Teszem azt, az egyikőtök csendesebb, míg a másik pont az ellentéte. Persze, ezek nem olyan szembetűnő különbségek.

Nekem is van ikertestvérem, de mi külön élünk, ráadásul kétpetéjű, fiú-lány pár vagyunk, így szerencsére, nincs ilyen gondunk.

2015. febr. 26. 09:48
 22/23 anonim ***** válasza:

nekem is van ikertesóm és a mi szüleink is kevernek néha. A szép, hogy megáldott az ég minket két olyan szülővel, akik szerint poénos az ikreknek a DÓra-Nóra névkombót választani, szóval jól ki kell hangsúlyozni, hogy melyikünk is vagyok.

Mi úgy oldottuk meg, hogy direkt nagyon különböző stílusba mentünk el. Én tornacipő-farmer-pólóban jártam, lehetőleg rövid hajjal és festettem a körmöm, amióta a szüleink engedték. Tesóm inkább edzőcipőt vett és főképp szoknyákban járt. Aztán felnőttünk és befestettük a hajunkat. Plusz a baráti körünk különbözött, így már mindenkinek sikerült megkülönböztetni. A nagyszüleink a mai napig kevernek minket. Ha nem tudják, melyikünk ki, lenyelik a nevünk első betűjét. AZt hiszik, nem vesszük észre.

2015. febr. 26. 21:43
 23/23 anonim ***** válasza:

Vannak egypetéjű iker barátnőim, az egyiküknek volt egy hajpántja (-szerűsége) és így messziről is lehetett látni, hogy melyikük az :D

Az is elég, ha van egy olyan ruhadarab, ami csak egyikőtökre jellemző, és ezt elég egyikőtöknek is hordani, például hajpánt, fejpánt, esetleg egy kendő/sál vagy egy sapka akár :D

2016. ápr. 28. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!